facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gazelle

Adres: Markeweg 9, 7846 AG Noord-Sleen
Telefoonnummer: 591362553
Stad: Noord-Sleen
Route: Markeweg 9
Postcode: 7846 AG


Recensies
Goede informatie in een ongedwongen sfeer. Geen opdringerige verkooppraatjes. Kortom een fijne winkel om naar toe te gaan.
Op de fiets door drenthe kwam ik 2 mensen tegen bij de Kibbelkoele , 1 fiets had een lekke band. Heb gelijk op google gezocht en kwam bij deze fietsenmaker uit. Gebeld en de mensen konden meteen geholpen worden. Top toch én vriendelijk te woord gestaan. Dankjewel. Toch bijzonder dat je amsterdammers tegenkomt in drenthe ...jàaa die help je weer op weg toch !
Als toerist hebben we voor een paar dagen hier fietsen gehuurd. Gewone trapfietsen, zonder batterij. De fietsen waren prima in orde. We kregen er in bruikleen zijtassen en een slot bij.
E-bike van het merk Bikkel en model Tulpani gekocht bij deze zaak. Na huur fietsen daar deze Tulpani gezien. Top fiets en een mooie onverwacht lage prijs. Zegt genoeg dat wij 178 km rijden om deze Tulpani te kopen bij deze fietsen handel.
Prima service Uitstekende fietsen
Vandaag 04/06/20 een mtb gehuurd. Kwalitief goede fiets van superior. Schakelwerk was dik in orde. Jammer dat het nog niet mogelijk is om spd pedalen te huren, ze meenemen en er zelf opzetten is wel mogelijk.
Lekker een dagje kunnen fietsen met twee elektrische huurfietsen. De fietsen waren in zeer goede staat, de batterij was vol en heeft het ruim 80 kilometer volgehouden.
Goede zaak, huurfietsen van goede kwaliteit zowel gewone als e-bikes.
Afgelopen maand een goede mooie fiets gekocht voor een mooie prijs ik ben er heel blij mee. De eigenaar is een vriendelijke man die er veel verstand van heeft.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid