facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gazelle

"De filosofie van Profile Gieten is samen te vatten in twee woorden: Zorgeloos fietsen. Klantentevredenheid staat daarbij centraal in zowel verkoop als service."
Adres: Oelenboom 2B, 9461 VA Gieten
Telefoonnummer: 592265004
Stad: Gieten
Route: Oelenboom 2B
Postcode: 9461 VA



op zoek naar gerelateerd: Profile Gieten, Fietsverhuur Gieten, Fietsenmaker Gieten, Gazelle dealer, Fietsenwinkel Annen, Profile fietsen, Fietsenwinkel Stadskanaal, Fietsenwinkel Zuidlaren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Profile Gieten de Fietsspecialist Profile Gieten de Fietsspecialist 10 meter Mijn ebike gazelle chamonix T10 nu bijna 5 jaar geleden bij hun gekocht is altijd in ...
Recensies
Mijn ebike gazelle chamonix T10 nu bijna 5 jaar geleden bij hun gekocht is altijd in onderhoud bij deze echte fiets specialist.....ik zelf hou de fiets fiets goed bij en zij doen met grote service altijd het technische gedeelte, mede omdat ik veel fiets ben ik blij met deze mooie zaak in Gieten. En ik hoop nog lang bij hun terecht te kunnen. Bedankt mannen voor mij verdienen jullie een dikke 10!
Het team van Profile Gieten heeft me uitstekend geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe elektrische fiets , de batavus Finez. Juist advies en perfecte service, gekochte fiets stond een dag later al klaar. Denken goed mee met de wensen van de klant
Het team van Profile Gieten heeft me super goed geholpen met het kiezen van de juiste fiets. De service is geweldig. Mijn vragen werden snel beantwoord en ze zijn goed bereikbaar via telefoon, mail en als locatie. Dank voor de snelle levering en hulp bij het krijgen van een kenteken en de op naam stelling van mijn nieuwe speed pedelec.
We zochten een elektrische fiets. We konden eerst zelf even rondkijken en daarna zijn we heel goed geholpen door Gertjan. Hij legt alles heel duidelijk uit en neemt de tijd voor je. 2 gazelles ebikes hebben we aangeschaft, konden de volgende dag al ophalen. Wat ook prettig is, is dat je 30 dgn omruilgarantie hebt op de zadel en die had ik wel nodig omdat ik zadelpijn kreeg. Ik heb nu eenmaal omgeruild en kan nog een keer als dat nodig blijkt te zijn. Top!
Gewoon een goed bedrijf waar wij al jaren klant bij zijn, afspraak is afspraak, je weet waar je aan toe bent, grote klasse!
Zojuist bij deze winkel geweest voor een cadeau voor mijn man. Ik was eerder dan andere klanten, maar werd niet geholpen. Medewerker werd hierop aangesproken dat ik eerst was. Hij zei letterlijk mw kijt naar een fietstas als ik zeg welke ze moet nemen zegt ze toch dat ze die niet mooi vind. Ik was nog niet eerder in deze winkel geweest, ik kende deze medewerker ook niet. Ik vind het erg vervelend dat deze persoon zulke aannames maakt. Vervolgens moest ik behoorlijk lang wachten, want ik had best wel wat vragen. Op een gegeven moment was ik het zat en ben ik naar de kassa, naar een andere medewerker gelopen. De volgende keer mijd ik deze winkel, op internet kan ik betere service krijgen.
Een fiets ter reparatie weggebracht maar teruggekregen met een missend deel van de kettingkast. Nadien heen gegaan. Ik zou het onderweg verloren kunnen hebben werd me gezegd, want ze knappen weleens zomaar af. Want zij hadden in de werkplaats dit onderdeel van mij niet meer liggen. Ik kon een nieuw los onderdeel kopen en deze monteren zij er dan gratis op. Nou dacht het niet.
Vriendelijke en goede vaktechnische hulp bij de aanschaf van mijn speed pedelec. Fijne winkel met een ruime keuze
Helaas slechte ervaring met deze winkel. Ik had interesse in een tweedehands Merida kinder-mountainbike die op hun site stond en vroeg daarover wat informatie. Antwoord was dat de fiets netjes was nagelopen en een nieuwe cassette, ketting en achterderailleur had. Na een autorit van bijna een uur kom ik aan in Gieten en ontdek dat ze er een speelgoed-achterderailleurtje Sunrace hebben opgezet van nog geen €4, en dat op een serieuze merk-mountainbike. Als ik daar dan vervolgens een opmerking over maak krijg ik als antwoord dat ze "daarvoor gekozen hebben om de prijs op een bepaald niveau te houden..." Tja, dat daardoor natuurlijk ook de fiets van een ander niveau wordt dan je als klant redelijkerwijs van zo'n fiets mag verwachten interesseert deze "Fietsspecialist" uit Gieten kennelijk niet...... Uiteindelijk de fiets toch maar meegenomen aangezien ik er na die lange rit nu toch was. Inmiddels ook ontdekt dat de nieuwe cassette die ze er op hadden gezet ook zo'n bouwmarkt-niveau ding van Sunrace was dat helemaal niet goed paste bij de - eveneens nieuwe - op zich wel goede Shimano-ketting. Die cassette is inmiddels ook alweer versleten. In antwoord op onderstaande reactie van de eigenaar: ik heb de fiets wel degelijk bij jullie gekocht 15 februari jl., maar ik schreef per abuis Merida terwij het een Cube is. Er zijn tot nu toe alleen maar korte stukjes mee op de weg gefietst, maar de cassette zit al vol bramen voorblad ook al toen ik hem kocht. De reactie dat "de klant vrij is om een fiets te laten staan als die niet aan de verwachtingen voldoet" is wel erg goedkoop: als mij gezegd wordt dat er een nieuwe achterderailleur op is gezet hoef ik op een Cube mountainbike geen speelgoed-derailleurtje van 4 euro te verwachten, en al helemaal niet bij een Profile fietsspecialist. Juist omdat de fiets bij een professionele fietsenzaak stond durfde ik het wel aan om daarvoor een uur in de auto te stappen. Pas toen ik daar aankwam bleek wat voor materiaal er op was gezet. Ik heb inderdaad besloten de fiets toch mee te nemen, maar dat laat onverlet dat zoiets gewoon niet kan op een serieuze mountainbike. Aangezien mijn dochter er vanaf nu echt mee gaat mountainbiken heb ik er vandaag zelf een derailleur op gezet waarmee dat ook mogelijk is. Ik verwacht heus geen compensatie o.i.d. dan had ik dat eerder moeten vragen, maar ik mag natuurlijk wel mijn mening geven over zoiets. Het was natuurlijk ook anders geweest als ik de fiets van een particulier had gekocht.
Perfecte service! Product zoals omschreven en soepele levering. Dank!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid