facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gazelle

Adres: Boezemweg 19, 3255 MC Oude-Tonge
Telefoonnummer: 187641324
Stad: Oude-Tonge
Route: Boezemweg 19
Postcode: 3255 MC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Breeman Tweewielers Breeman Tweewielers 0 meter Echt slechte service je vraagt alleen om een beurt. Bij het ophalen van de scooter bl...
Recensies
Echt slechte service je vraagt alleen om een beurt. Bij het ophalen van de scooter blijken er zonder overleg allemaal andere reparatie’s gedaan te zijn. Wat de kosten behoorlijk omhoog drijft.
Wat een fijn en betrouwbaar adres! Mooie fietsen gekocht, alle tijd en uitleg en betaling na levering zelf overmaken. Top geregeld!
Fiets van iemand anders geleverd op mijn adres ipv juiste adres, nummer komt overeen maar andere kant van het dorp
Een fantastische tweewieler zaak. We zijn hier al vele jaren klant en komen elke keer met plezier terug. De fijne warme manier van communicatie maakt dat je jezelf echt klant voelt. Niks is teveel en je wordt altijd met een lach geholpen. Het gaat ze niet om de duurste fiets verkopen maar om jou een fiets te verkopen waar je blij mee bent. De tweedehands afdeling is enorm en hier hebben we al vele malen prachtige fietsen gevonden voor de kinderen en ons zelf. De service is goed met gratis thuis ophalen en afleveren van je fiets voor onderhoud. Kortom, een topzaak.
Super, fijne zaak vriendelijk vakbekwaam personeel, we gaan er niet alleen naartoe voor onze fietsen, maar ook voor het onderhoud van onze motoren is het een prima zaak. Dik tevreden!
Wij zijn al jaren klant bij Breeman en worden altijd fijn geholpen. Ik had een fantastische fiets gekocht in maart, de fijnste fiets ooit. Gazelle ultimate 8+ hmb Helaas is deze fiets binnen 4 maanden gestolen. Te mooi om te laten staan. Ik was gelukkig goed verzekerd maar wel heel erg geschokt dat ze mijn fiets meegenomen hebben. Gelukkig heeft Willie heel erg haar best gedaan om nog zo snel mogelijk weer zo,n fiets voor me op te sporen want ze zijn bijna niet leverbaar op korte termijn. Wat ben ik enorm dat ik weer op zo’n zelfde fiets kan rijden. Ik zet hem nu voortaan altijd aan de kabel op slot
Scooter hier gebracht voor grote beurt 250 euro lichter . Scooter liep altijd goed todat hij hier gebracht werd.vervolgens aangegeven bij het bedrijf en ze zouden er naar kijken maar dan kwamen er weer extra kosten bij want er werd gezegd dat het iets anders was terwijl hij altijd goed liep.
Zeer slechte service.
Na 2 jaar en 6 weken ging van mijn Koga E-Bike de accu stuk, 6 weken buiten de garantie. Breeman gaf me na overleg met Koga slechts 25% korting op een nieuwe van bruto 500 euro. Een andere dealer heeft zich er mee bemoeit omdat hij dit een forse betaling vond zo net na de garantie. Breeman heeft zich niet of niet genoeg willen ingespannen. Alle klachten hierover verwees Breeman door naar Koga. Uiteindelijk, na 4 weken heen en weer mailen met Breeman en vooral Koga met daarbij de dreiging de zaak uit handen te geven gaf een reactie. Zonder verdere opgaaf van reden ontvingen we een e-mail van Breeman, op de dag dat het door ons gestelde ultimatum af liep en we de zaak uit handen zouden geven: "wij hebben het geld terug van Koga dus dat zie je vanmiddag wel op je rekening". Kortom, Breeman is er als de kippen bij als het om verkopen gaat, zeker als je 2 e-bikes van € 3.000 elk koopt. Gaat het om service dan verstoppen ze zich achter de fabrikant, dit terwijl Breeman de verkoper is en dus het enige aanspreekpunt voor klanten. Hier komen we nooit meer.
Goede service weet waar ze over praten op alle gebieden is er iemand aanwezig om u te helpen. Wat betreft het verhaal van Jaco vind ik de beoordeling geheel onterecht Breeman kennende hebben ze zich zeker hard voor u gemaakt maar ook hun zijn beperkt in wat de fabriekant wil/kan doen dus in dit geval zou ik eerder zeggen Koga nooit meer en niet Breeman nooit meer dat is geheel ongepast ! Wat mij betreft een dikke aanrader op alle gebieden fiets,scooter en motorfiets !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid