facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gazelle

Adres: De Lisbaan 2, 8731 DW Wommels
Telefoonnummer: 515332565
Stad: Wommels
Route: De Lisbaan 2
Postcode: 8731 DW



op zoek naar gerelateerd: Wommels fietsen, Fietsenwinkel Bolsward, Gazelle Grenoble, Fietsenwinkel Sneek, Sportieve elektrische fiets Gazelle, Wat betekent de afkorting HMB bij Gazelle, Gazelle elektrische fiets heren, Elektrische fiets dames Gazelle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tweewielers de Jong Tweewielers de Jong 22 meter Een mooie 2e hands elektrische fiets gekocht. Super service en een prima prijs voor d...
Recensies
Een mooie 2e hands elektrische fiets gekocht. Super service en een prima prijs voor deze kwaliteitsfiets! Ook voor tweede hands fietsen ben je bij Bike Totaal De Jong op het goede adres.
Niet meer dan 2 sterren, omdat ze mijn fiets vergeten zijn aan te melden bij de fabrikant. Ik heb zaterdag de fiets Rih damesfiets e-bike opgehaald. Daar was alles perfect, maar de zondag hielt de accu er na 50 km mee op. Zwoegend weer naar huis gefietst. Volgende dag gebeld. Moest de fiets maar bij hun brengen. Dacht het niet! Kom maar halen. Zij hebben een fout gemaakt! Waren ze vergeten de fiets aan te melden bij Rih. En tot overmaat van ramp, ook nog een beschadiging aan mijn zadel door het vervoer met de bus. Al met al behoorlijk teleurgesteld in De Jong Wommels. En dan met name in de mevrouw die we aan de telefoon hadden. Totaal niet kundig en ook niet klantvriendelijk.
Snelle service, veel keuze. Super winkelen.
Uitstekende fietsenspecialist met zeer kundige medewerkers. Doen graag een stapje extra voor een tevreden klant. Goed assortiment, ruime winkel en de klant voelt zich welkom en gewaardeerd. Tijdens het wachten wordt vriendelijk een kopje koffie of thee aangeboden, terwijl de fiets gerepareerd of klaargemaakt wordt. Een van de betere fietsenwinkels in de weide omtrek, zeker een aanrader!
Mooie zaak, kundige medewerkers, prima service.
Geweldige service. Ze nemen de tijd voor je, zijn zeer vriendelijk, duidelijke uitleg en advies. Veel kennis over electrische fietsen en een prachtige winkel. Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop bij Bike Totaal de Jong in Wommels.
Misschien wel de beste service die ik ooit heb ervaren. Wij kochten bij De jong een nieuwe bakfiets. We moesten toch behoorlijk lang wachten op de levering door de producent, maar mochten de bakfiets van de familie de jong lenen tot die van ons klaar was! Deze werd een aantal weken later netjes thuis afgeleverd! The best!
Geweldige service en zeer vriendelijk. Ze nemen de tijd voor je en hebben veel kennis over E-bikes. Wij kregen duidelijke uitleg en goed advies over de bakfiets welke wij gekocht hebben. Deze werd zelfs aan huis geleverd en service beurt kan thuis of ze halen de fiets op. Tevens hebben ze een groot A merk assortiment aan E-bikes. Wij kochten een electrische bakfiets en deze werd aan huis geleverd. Super tevreden over Totaal Bike De Jong in Wommels!
Koga F3 5.0 model 2021 gekocht en een dag later opgehaald. Standaard wordt de fiets geleverd zonder bel, slot en snelbinders, maar daar doen ze bij De Jong niet aan: zonder meerprijs zat het er allemaal op. Het zadel had rood stiksel dat na een paar keer fietsen losliet. Even langs gereden met dat zadel en kreeg meteen een ander, uitstekend zadel mee. Top service, leuke mensen, dus absolute aanrader!
Net terug van vakantie, die dank zij Bike Totaal De Jong Tweewielers in Wommels toch een fijne vakantie is geworden. Na 1 dag fietsen met een nieuwe Dutch id Phantom liep het achterwiel aan. Fiets overgebracht naar Tweewielers de Jong. Die ondernamen gelijk actie, tevens konden we gebruik maken van een huurfiets. Ook werd de fiets aan het einde van onze vakantie omgeruild door de Jong. Bij thuiskomst in Brabant stond het achterwiel al gereed bij onze dealer. Wat een super goede service. Nogmaals dankjewel voor deze service. We zijn er super blij mee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid