facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gauchos

Gauchos

Info

Reserveren :

https://www.seatme.nl/restaurant/detail/1548/maastricht/centrum/gauchos_aan_het_vrijthof.htm

Geschiedenis

Onze authentieke Argentijnse formule is in Nederland een begrip en wordt veel geïmiteerd, maar nergens geëvenaard. Basis daarvan is onze beroemde steak van mals en vakkundig gegrild Argentijnse rundvlees.

De laatste jaren zijn onze menu’s uitgebreid met smakelijke visgerechten en gegrilde gemarineerde groenten

Gauchos Grill-restaurants bestaat al bijna 40 jaar. Door strikte handhaving van de hoge kwaliteit van ons culinair product en de attente zorg voor onze gasten is een grote reputatie opgebouwd.

Onder geen enkele voorwaarde doen wij concessies aan onze kwalitatieve standaard. Daarom zullen wij ook in toekomst aan uw hoge verwachtingen blijven voldoen.

Adres: Vrijthof 52 , Maastricht 6211 LE, NL
Telefoonnummer: 043 325 5022
ln.fohtjirvtehnaasohcuag@ofni
Stad: Maastricht
Route: Vrijthof 52
Postcode: 6211 LE



op zoek naar gerelateerd: gauchos menukaart, gauchos breda, gauchos amsterdam, gauchos aan de maas, gauchos rotterdam, gauchos maastricht, gauchos restaurant, gauchos grill
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Grand Cafe Edd's Grand Cafe Edd's 207 meter
Carnal Carnal 734 meter Heerlijke medium gebakken naturel, zonder saus 400gr Ossenhaas gegeten. Kwaliteit van...
Recensies
We hebben bij Gauchos heerlijk gegeten. Een driegangenmenu met vooral een heerlijk stuk vlees voor € 25,00 vonden wij een prima deal! We komen zeker nog eens terug!
Heerlijk gegeten. Dikke toppunten voor de chef. Heerlijke grill gerechten. Door de open keuken ruikt het heerlijk in het hele restaurant. Zelf de ossenhaas besteld, heerlijk mals. Empanadas als voorgerecht zijn een aanrader. Had a lovely dinner, because of the open kitchen the smell was lovely inside. Very good selection of different grilled steaks. Empanadas as a starter is a recommendation.
Wat hebben wij vrijdagavond een fantastische avond beleefd bij dit restaurant! Het was de avond van André Rieu maar het personeel was onvoorstelbaar vriendelijk, snel, accuraat en continue op de juiste plaats. Zij waren keurig gekleed en vol humor. De vrouwelijke gerant was optimaal: zij hield de hele boel gaande en het personeel was erg duidelijk op getraind dit te volgen. Kortom FANTASTISCH!! Groot respect in dit zo te kunnen doen en wat hebben wij dit een plezier gehad met z'n 8-en. Dank jullie wel!!
Zeer vriendelijke bediening. Ondanks het niet helemaal goed ging met de bestelling werd er alles aan gedaan om het om het goed te maken. Eten was redelijk, maar hoe kan het ook anders, met alleen maar drie koks voor erg veel gasten. Dat er geld verdiend moet worden begrijp ik als geen ander, maar 2,50€ per klein bakje koude saus vind ik wel erg veel. Hoofd en nagerecht plus paar drankjes, 240€ voor vier personen. Ik betwijfel het of ik hier nog terug zou komen.
We hebben heerlijk gegeten. En waren erg verrast dat er zelfs een lactose vrije toetje te verkrijgen was. Zelfs met de onderbezetting waarmee alle horeca te kampen heeft hebben we dat niet gemerkt genoeg aandacht voor iedereen terwijl ze echt volle tafels hadden en volzatten. Top gegeten. Reserveren is een aanrader want zo even binnen lopen kan wel eens een nee worden gewoon omdat ze zo lekker eten serveren. Toppers heel erg bedankt voor het heerlijke eten.
Een heel mooi en sfeervol restaurant, met snelle bediening, waar ik zeker nog eens zou willen terugkomen. Wat het eten betreft vond ik de Vegan burger heel mooi in elkaar zitten qua structuur, echter miste ik wel wat 'flavor' waardoor het flauw smaakte; Misschien wat meer saus of juist een andere saus uitproberen. Het lag niet alleen aan mij want alle 3 de vegans vonden hetzelfde. De argentijne frietjes met knoflook waren daarentegen echt heerlijk van smaak en lekker crispy. Ik geef de algehele beleving een 7-.
Vriendelijk personeel, spareribs waren beetje aangebrand helaas. We hadden een fles wijn besteld en die werd weer meegenomen naar achteren, foutje van het personeel waardoor we langer moesten wachten voordat we ons drinken weer kregen. Ook duurde het vrij lang voordat ze doorhadden dat we nog iets wilde bijbestellen. Maar zoete aardappelfrietjes waren erg lekker!
Heerlijk gegeten, waanzinnig lekker vlees. Aardige bediening en lekker makkelijk. Antwoord op al je vragen. Gezellige sfeer binnen en buiten lekker warm op het terras. Absoluut een aanrader!!!
Heerlijk gegeten, goed verzorgd en genoeg.
Als je in Maastricht bent, wil je hier eten! Personeel is echt super vriendelijk en oplettend. Beter vlees dan hier zul je niet snel vinden. Bijgerechten is net zo veel aandacht aan besteed als aan de hoofdgerechten, kon echt niet beter! Sfeer is heel ontspannen. Echt, ga hier eten, je krijgt er geen spijt van.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid