facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gauchos aan de Maas

Gauchos aan de Maas

Info

Gauchos aan de Maas heeft het mooiste terras van Nederland. Uniek uitzicht op één van s'werelds drukste havenroutes. En op loopafstand van het nieuwe Luxor Theater. De perfecte gelegenheid voor een sfeervol Latijns avondje aan de Rotterdamse oever.

Adres: Holland Amerikakade 900 , Rotterdam 3072 MC, NL
Telefoonnummer: 010 484 5521
Stad: Rotterdam
Route: Holland Amerikakade 900
Postcode: 3072 MC


Openingstijden

Maandag: 17:00-23:00
Dinsdag: 17:00-23:00
Woensdag: 17:00-23:00
Donderdag: 17:00-23:00
Vrijdag: 17:00-23:00
Zaterdag: 17:00-23:00
Zondag: 17:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: gauchos aan de maas menu, gauchos aan de plas rotterdam, parkeren gauchos aan de maas, gauchos menukaart, gauchos aan de maas openingstijden, el gauchos rotterdam, gauchos rotterdam centrum, gauchos rotterdam menu
Recensies
Heel erg mooi uitzicht over de Maas en zeer vriendelijk bediening. Om 17:15 gereserveerd, waren er om 16:45 en we kregen een tafeltje aan de raam. Mooi om de Maas te zien als het donker wordt. Het eten begon wat minder met lauwe soep en te lang gebakken garnalen erg hard en droog, maar de rib-eye, ossenhaas en de zalm waren erg lekker en goed gebakken. Steaks waren mooi rood van binnen, medium-rare gebakken en zeer mals! En de frietjes waren ook zeer lekker! Die moet je er echt bij nemen. Kom hier graag terug en als de voorgerechten ook goed zijn worden het 5 sterren! Tot snel weer.
Voordat wij naar een voorstelling in het nieuwe Luxor theater gingen, ben ik samen met mijn peetzoon bij Gaucho's aan de Maas geweest. Ik ken Gaucho's centrum, vlakbij mijn kantoor, maar deze locatie was ik nog nooit geweest. Omdat ik de locatie één van de mooiste in Rotterdam vind, het vlakbij het theater is, een mooie gelegenheid om Gaucho's aan te doen. Wij hadden mooi uitzicht: plekke bij het raam dat uitkeek over het water. Bediening was keurig. Het eten was goed verzorgd. Mijn petekind houdt van vlees, dus daarom Gaucho's. Thuis eet ik geheel vegetarisch, maar wanneer ik uit eet, dan eet ik wel eens vlees. Als ik het doe, dan kies ik wel goed wat voor vlees het wordt. Bij Gaucho's brede keus. Het zag er allemaal goed uit.
Prima restaurant uit het hogere segment. Waar je vanzelfsprekend de portemonnee iets verder open moet doen maar dat is het waard. Personeel is zoals het in deze categorie hoort beleefd vriendelijk en behulpzaam. De lokatie is natuurlijk top. Keuze uit schaduw of zon heb je niet echt dat bepaald de tijd van de dag, maar aangezien Gaucho's pas s,middags open gaat kun je als je wilt in t zonnetje zitten. Op hele warme dagen kun je hier s, morgens als passant lekker in de luwte en schaduw zitten.
Op zich is de locatie perfect zo aan het water met s'avonds het zicht op de Erasmusbrug en de verlichte stad. Ik was daar met relaties en op zich was het eten ok niet overweldigend en de sfeer navenant. Voor mij helaas niet voor herhaling vatbaar.Eten: 3/5
Erg lekkere biefstuk mijn favoriet bife de lomo, heerlijke locatie met name het terras bij mooi weer, fijne bediening en een top kindermenu voor slechts 10 eur…
Het etens was lekker en veel. Fijne sfeer en mooie uitzicht.Eten: 4/5
Onlangs hier wezen eten, maar absoluut geen aanrader. De akoestiek is echt vreselijk als er veel mensen binnen zitten. Je kunt elkaar en het personeel nauwelijks verstaan. Personeel wat gebrekkig Engels spreekt en duidelijk weinig ervaring heeft. Het eten wat smakeloos en verbrand. We begrijpen dat je langer dient te wachten als het druk is, maar klanten meer dan een halfuur op hun eerste drankje laten wachten slaat de plank mis. Op het voor- en hoofdgerecht hebben we ook lange tijd moeten wachten, maar het dessert werd daarentegen zowat tegelijk met het hoofdgerecht geserveerd. Een enorme teleurstelling, waar je aanzienlijk voor betaald.
Mooi gelegen locatie aan de Maas. Echter 's avonds zie je weinig van de bedrijvigheid op het water. We hadden een prima ovalen tafel, die niet hinderlijk dicht bij andere tafels stond. Vreemd is dat je in het Engels wordt aangesproken; dat lijkt mij niet gepast. Wat ook opmerkelijk was dat drie gerechten ruim 10 minuten eerder werden uitgeserveerd. En dat alle bijgerechten dus ook veel later kwamen. Dat eet niet gezellig als een deel al klaar is met eten, terwijl anderen nog hun bord halfvol hebben. Wel netjes is dat de bediening vraagt of je nog een extra spare rib wil en niet dat je zelf erom moet vragen. Al met al goed gegeten.
Kreeg een mooie tafel aan het raam met uitzicht over de Maas. Het eten was ça va en best wel prijzig.
Bediening was vriendelijk, leuke zaak. Als voorgerecht Empanadas besteld, maar tot 3 keer toe terug de keuken ingestuurd omdat ze nog koud bevroren waren van binnen. Bij de 4e keer bedankt en maar naar het hoofdgerecht gegaan. Echter wel een 'drank' rondje van het huis gehad voor het ongemak. Verder prima gegeten.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Gauchos aan de Maas met het openbaar vervoer


Rotterdam, Erasmusbrug 450 meter
20
Rotterdam, Willemskade 490 meter
7

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Gauchos aan de Maas.

Rotterdam argentijns

openingstijden, locatie, vervoer. Holland Amerikakade 900 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Gauchos aan de Maas adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Gauchos aan de Maas. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Gauchos aan de Maas delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
El Gaucho El Gaucho 642 meter Leuk en gezellig , lekker druk. Eten is top zoals je bij een steakhouse verwacht. Taf...
Gauchos Gauchos 2 km
Los Toros Los Toros 2 km Afgelopen zaterdag gegeten bij Los Toros samen met mijn vriend. Wat slecht zeg, ik he...
Madera House Madera House 2 km Wat ik top vond: + aardige bediening + ruime porties + gevulde kip was echt lekker + ...
Gauchos aan de Plas Gauchos aan de Plas 6 km Het restaurant begint langzaam wat gedateerd te raken. Je ziet dit aan de entree waar...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid