facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gastrobar STER

Gastrobar STER

Info

Gastronomie|Bar|Cocktails|Wijn|Bites|Signature|



"Van handtekening naar signature...Een vlotte en stoere beleving van de culinaire werelden. Gevestigd in Rotterdam Kralingen.De ‘ster’-signature die begon als een tag op muren is nu veranderd naar zijn heerlijkste gerechten met de signature van Terry priem.#KOFFIE #LUNCH #BORRELEN #DINER #WIJN #COCKTAILS"
Adres: Jericholaan 82B, 3061 HH Rotterdam
Telefoonnummer: 0107852712
ln.retsrabortsag@ofni
Stad: Rotterdam
Route: Jericholaan 82B
Postcode: 3061 HH


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 00:00

Recensies
Wauw! 5 gangen verrassingsmenu is echt een aanrader. Mooie volle gerechten voorzien van verrassende combinaties. Michelin ster waardige gerechten!
Wat een leuke avond hebben we gehad! De gerechtjes pasten mooi bij het seizoen herfst en worden oprecht enthousiast door de bediening en kok aan tafel gebracht. Hele leuke wijn-spijs combinaties, echt een verrassend leuk restaurant!
Fantastische lunch. De smaken waren goed op elkaar afgestemd. Genoten. Bediening uitstekend. We komen zeker terug.
Fijne gerechtjes, goed op smaak en mooi opgemaakt. Geserveerd op een informele manier door jong, vriendelijk personeel. Prettige stoelen in een klein, warm ingericht restaurant.
Volledig zorgeloze avond in een gezellige setting van A tot Z. Mooie seizoensgerechten met keuze voor 3, 4 of 5 gangen. Porties worden aangepast aan aantal gangen. Enige kleine verbeterpunt zou zijn om iets meer over de wijn-spijs combinatie te vertellen, maar ook de keuze voor de wijnen bij de gangen is top. Zeker een aanrader voor wie op toegankelijke wijze een avondje wil genieten van mooie gerechten.
Super kleine tafeltjes. Enorm kleine ruimte met oorverdovend lawaai. De bediening is niet te verstaan. De ventilatie laat te wensen over. Benauwd dus. Een gesprek aan tafel is niet te doen door het lawaai, heel hard praten dus. Kleine gerechtjes voor veel geld en niet bijzonder.
7 gangen. Super lekker, mooi opgemaakt. Bediening is heel vriendelijk en vertellen alles over de wijn en het eten Speciale dieetwensen: Ook hier wordt rekening mee gehouden
Wat een feestje was dit ondanks thuis zitten. Wij hebben genoten van de gerechten. Ossenhaas met de crème van paddenstoel was fantastisch. De kabeljauw in soep was ook geweldig. De soep was top. Cappuccino gemaakt en dan de huisgemaakte madeleines van hazelnoot en amandel erbij nuttigen, ogen dicht en genieten. Top top top
Michelinster kwaliteit eten voor een toegankelijke prijs! Eten bij Terry is echt een feestje!! Hij en zijn team weten echt wat smaak is. Als je op de kaart kijkt dan denk je: Bresaola, eendenlever met chocola?! Maar echt een topper!! Dat geldt voor de overige gerechten ook oester met appel?: zeer goede smaak en altijd een bijzondere twist!!!
Prima afwisselend 5 gangen menu. We gaan zeker nog een keer terug! Parkeren: Dichtbij parkeren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid