facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gastouderopvang Tante Puck

Gastouderopvang Tante Puck

Info

Tante Puck is een gezellige opvangplek voor kinderen van 0-4 jaar, op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend.

Geschiedenis

Ik stel mij graag even voor: ik ben Ingrid Dollé, geboren in 1989 in Groningen, getrouwd met Barry en mama van Jay (dec 2011) en Megan (juni 2013).
Sinds 2009 wonen wij in Zeewolde en na 6,5 jaar werken in de kinderopvang is het nu tijd voor mijn eigen kleinschalige gastouderopvang: Tante Puck.

Voor jou als ouder is de keuze van de juiste gastouder voor je kind het allerbelangrijkste. Daarom vertel ik je graag wat ik te bieden heb.



Tante Puck is een gezellige opvangplek voor kinderen van 0-12 jaar, op maandag tot en met vrijdag geopend.

Bij het opvangen van de kinderen zorg ik er zo veel mogelijk voor dat de kinderen die samen aanwezig zijn elkaar ook iets te bieden hebben zodat het gaat om een klein, gezellig groepje.

Er is genoeg plek en ruimte om lekker te spelen en als het weer het toelaat zullen wij er lekker op uit gaan: naar het bos, kinderboerderij, strand, speeltuin enz.
Ook vind ik knutselen met de kinderen erg belangrijk, niet alleen omdat het leuk is, maar ook voor de ontwikkeling van de motoriek.
Bij het knutselen pas ik de onderwerpen ook aan en houd ik rekening met verjaardagen, jaargetijden en feestdagen.

Bij Tante Puck kan elk kind lekker zichzelf zijn en is er ruimte om lekker zelf te spelen, maar ook tijd voor een verhaaltje voorlezen of gezellig liedjes zingen en dansen.

Eten en drinken bied ik in principe aan tijdens gezamenlijke momenten aan tafel om te zorgen voor een goede regelmaat.

Als dat voor jouw kindje niet goed werkt, is er altijd gelegenheid om het anders te doen. Als je kiest voor tante Puck voor je kindje kies je immers voor een persoonlijke aanpak!

Als je nieuwsgierig bent naar wat tante Puck nog meer te bieden heeft, neem dan contact met mij op via GOB Alles Kidzz ([email protected])

Adres: Egelantier 47, 3892 CS Zeewolde
Telefoonnummer: 0654221627
Stad: Zeewolde
Route: Egelantier 47
Postcode: 3892 CS


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 20:00
Dinsdag: 06:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GOB Alles Kidzz GOB Alles Kidzz 380 meter Gastouderbureau Alles Kidzz is een bemiddelingsbureau voor gastouderopvang. Professio...
Kinderopvang Le petit Chateau Kinderopvang Le petit Chateau 699 meter Kinderopvang Le petit Chateau is vernoemd naar mijn achternaam Duchateau. Le petit Ch...
Partou De Verbeelding 21 Partou De Verbeelding 21 814 meter Wij zijn zwaar teleurgesteld in Partou ! Wij hadden ontzettend veel overuren en door ...
Partou Horsterweg 214 Partou Horsterweg 214 1 km Partou kinderopvang: elke dag iets bijzonders.
Gastouderopvang Gastouderopvang "de Snatertjes" 1 km Gastouderopvang voor kinderen van 0-12 jaar.
Baby- en peuteropvang Dribbel Zeewolde Baby- en peuteropvang Dribbel Zeewolde 1 km Baby- en peuteropvang Dribbel is een VVE gecertificeerde gastouderopvang in Zeewolde....
Partou Saffier Partou Saffier 2 km Mn zoontje sem zit hier op kdv. Sem heeft het naar zn zin. En het is ook een prima kd...
Recensies
Tante Puck, of Ingrid heeft meerdere malen op ons zoontje gepast. Wij hebben gekozen voor flexibele tijden i.v.m werk. Dit was geen enkel probleem en dat was erg fijn voor ons. Ingrid had met alles rekening gehouden en wij konden met een gerust hart onze zoon achterlaten. Natuurlijk is een eerste keer altijd moeilijk maar wij kregen gedurende de dag meerdere updates via WhatApp. Wij raden Ingrid “Tante Puck” daarom ook zeker aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid