facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gastouderopvang Jonkies

Gastouderopvang Jonkies

Info

Bij gastouderopvang Jonkies draait het om spelen en plezier maken.

Geschiedenis

Jonkies: Gastouderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

Jonkies is een opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar en is geopend op maandag t/m vrijdag van ± 7u t/m 19u. Per dag worden er maximaal 5 kinderen tegelijk opgevangen waardoor er volop aandacht is voor elk kind. Betaling is per uur, niet per dagdeel waardoor er veel flexibiliteit mogelijk is.

Even voorstellen..
Hoi, mijn naam is Annemieke de Jong en ik ben 23jaar. Vijf jaar geleden ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerker niveau 3 en 4. Na 5 jaar als pedagogisch medewerkster op verschillende kinderdagverblijven gewerkt te hebben, heb ik besloten om vanaf 1 augustus 2015 als gastouder te gaan starten. Ik sta ingeschreven bij het landelijk register kinderopvang en ben aangesloten bij gastouderbureau Charno (www.charno-gastouderbureau.nl). Om die reden kunt u als vraagouder via de belastingdienst kinderopvangtoeslag krijgen. Ik ben ook in het bezit van een erkend EHBO diploma voor kinderen.

Mijn opvang
Aan huis heb ik een mooie speelruimte, die voldoet aan alle veiligheid- en hygiëne eisen van de GGD, waar de kinderen leuk kunnen spelen met o.a. een speelkeukentje, leeshoek en nog veel meer. Aan tafel kan er lekker geknutseld en gepuzzeld worden of kunnen ze gezellig een spelletje spelen. Ik werk met verschillende thema's waar ik de knutselwerkjes, liedjes, verhaaltjes en activiteiten op aan pas. Ook gaan we vaak lekker naar buiten toe om te wandelen, naar de speeltuin te gaan of te spelen in onze ruime tuin. Voor baby's is ook alles aanwezig.

Mijn visie
Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich hier prettig voelen en zichzelf kunnen zijn. Als een kind zich veilig voelt, durft het zichzelf te zijn en staat het open om nieuwe dingen te ontdekken en zich verder te ontwikkelen. Ik probeer zoveel mogelijk het ritme van het kind van thuis te volgen. Daarmee vormt mijn gastouderopvang een doorgaande lijn met thuis. Kortom, ik vind het belangrijk dat uw kind hier met plezier heen gaat en we een leuke, gezellige tijd hebben.

Flexibiliteit staat voorop, dus vraag naar de mogelijkheden!!

Adres: vennen 68, 5104cv Dongen
Telefoonnummer: 0657736792
Stad: Dongen
Route: vennen 68
Postcode: 5104cv


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kinderopvang De Tovertuin en De Ontdektuin Kinderopvang De Tovertuin en De Ontdektuin 735 meter Hele lieve juffen, denken goed mee en de kinderen mogen lekker wat vrijer spelen. Er ...
Kid Kindercentra Kid Kindercentra 2 km Uitstekende kinderopvang
Kdv de Hummelhoeve Kdv de Hummelhoeve 10 km Kinderdagverblijf met 2 verticale groep in Dongen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid