facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gastouderopvang Ikke

Gastouderopvang Ikke

Info

Gastouderopvang Ikke bied kleinschalige dagopvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. BSO is ook mogelijk voor kinderen t/m 12 jaar.

Geschiedenis

Bent u opzoek naar gastouderopvang in een veilige en vertrouwde omgeving?

Opvang Ikke biedt opvang in een sfeervolle, kindvriendelijke en huiselijke omgeving aan kinderen van 0 tot 12 jaar. Voorschoolse of buitenschoolse opvang voor kinderen van basisschool ‘De wereldwijzer’ is dus ook mogelijk.

Persoonlijke aandacht en zorg, structuur volgens een dagprogramma en duidelijke afspraken vormen de basis waarin kinderen de ruimte krijgen om op hun eigen tempo te ontwikkelen. Spelenderwijs en inhaken op de belevingswereld die telkens in beweging is, dat is waar opvang Ikke voor staat!!

Opvang Ikke staat geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen onder het nummer: 209183147. Hierdoor heeft u als ouder de mogelijkheid om gebruik te maken van kinderopvangtoeslag.

Adres: Grootschoterweg 135, 6023AR Budel-Schoot, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0622271381
Stad: Budel-Schoot
Route: Grootschoterweg 135
Postcode: 6023AR


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:30
Dinsdag: 07:00 - 18:30
Woensdag: 07:00 - 18:30
Donderdag: 07:00 - 18:30
Vrijdag: 07:00 - 18:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gastouderopvang De boefjes Gastouderopvang De boefjes 489 meter Kleinschalig thuis/gastouderopvang in huiselijke sferen
Recensies
Mijn zoontje komt sinds februari bij gastouder opvang Ikke, hij was pas 3 maanden oud toen ik hem voor het eerst naar Franka bracht. We zijn heel tevreden over de opvang. Franka is ontzettend zorgzaam, lief, geduldig en geeft alle kinderen de aandacht die ze verdienen. De opvang is kleinschalig en daardoor erg persoonlijk, wat ik zelf heel fijn vind. Het is er altijd schoon en netjes, en er zijn thema's waarmee gewerkt wordt. Er wordt veel geknutseld en er is genoeg ruimte voor buiten te spelen. Kortom, een hele goede gastouder waar je je kindje met een gerust hart achter kan laten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid