facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gastouderopvang Hupsakee

Gastouderopvang Hupsakee

Info

Gastouderopvang Hupsakee is een gezellige, leerzame en professionele opvang voor kinderen van 0-4 jaar.


Geschiedenis

Bent u op zoek naar een gezellige en knusse plek waar u met een gerust hart uw kindje naar toe kunt brengen wanneer u gaat werken?

Dan bent u bij mij aan het juiste adres!

Mijn naam is Sandra Zopfi en samen met mijn man Pieter en mijn twee dochters Lotte en Isa woon ik in een rustige, woonwijk in Rucphen.

Na 15 jaar met veel plezier gewerkt te hebben in het basisonderwijs (gespecialiseerd in het jonge kind), ben ik gestopt met lesgeven. Dit heb ik gedaan omdat ik graag in een kleinschaligere omgeving met kinderen wil werken. Zodat ze op deze manier de aandacht krijgen die ze nodig hebben en verdienen.

Na het werken op een basisschool ben ik gaan werken op een peuterspeelzaal in Wouw.Hier heb ik met veel plezier gewerkt. Maar ondertussen begon het bij mij toch te kriebelen. Ik wilde graag voor mezelf beginnen als gastouder.

Op deze manier kan ik een setting creëren waarin de kinderen op een positieve manier spelen, ontwikkelen en plezier hebben in een huiselijke sfeer. En waar ze zichzelf mogen zijn. Want dat vind ik erg belangrijk.

Met mijn ervaring kan ik goed aansluiten op de behoefte van uw kind.En samen kunnen wij leuke activiteiten ondernemen zoals, knutselen, boekjes lezen, spelletjes spelen en kleien etc.

Ik vind het ook erg belangrijk om lekker buiten te zijn en buiten te spelen. De kinderboerderij en het bos zijn op loopafstand van mijn huis. En in onze wijk staat ook een gezellige speeltuin waar we samen leuk kunnen spelen.

Heeft u interesse? Neem dan vrijblijvend contact met mij of het gastouderbureau Just-4-kids in Roosendaal op.

Adres: Goedevaart 27, 4715 Rucphen (gemeente)
Telefoonnummer: 06-50233051
Stad: Rucphen
Route: Goedevaart 27
Postcode: 4715


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 18:00
Dinsdag: 07:30 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kober kinderopvang Kober kinderopvang 236 meter Welkom op de Facebookpagina van kindercentrum Spiegeltuin van Kober kinderopvang. Lik...
Gastouderopvang t Blauwe Draakje Gastouderopvang t Blauwe Draakje 264 meter Dit is een leuke en vertrouwde plek om je kind achter te kunnen laten. Wij hebben on...
Nikkids Nikkids 426 meter Kinderopvang Nikkids is een zeer flexibele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid