facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gastouderopvang Het Verennestje

Info

~☆Gastouderopvang Het Verennestje is een professionele kleinschalige opvang waar persoonlijke aandacht is voor uw kind(eren)☆~
☆ Een tweede thuis! :) ☆

Geschiedenis

Mijn visie als gastouder en hoe ik mijn Gastouderopvang run?


Mijn visie is gebasseerd op voor mij "vanzelfsprekende" punten met als extra een kijkje in Gastouderopvang Het Verennestje.

Uw kind(eren) moeten weten waar ze aan toe zijn en wat ze kunnen verwachten.

Daarom is regelmaat heel belangrijk. Uiteraard kijk ik naar de behoefte van ieder kind en speel daar zoveel mogelijk op in. Als een kind bijvoorbeeld een dag niet fit is, zal ik daar de activiteiten op aanpassen. Dit doe ik door voor te lezen, het kind zelf een boekje te laten "lezen" of lekker rustig te laten tekenen of knutselen.

Ik vind het mooi om te zien dat kinderen zelf ontdekken waar hun voorkeuren liggen.

Elk kind is uniek en heeft eigen behoeftes. Belangrijk is deze behoeftes te ondersteunen en na te streven. Door dit te doen leert het kinderen wie ze zijn en geeft het ze zelfvertrouwen. Daarom streef ik ernaar ieder kind als individu te benaderen en persoonlijke aandacht te geven.


Rust en regelmaat staan bij mij hoog in het vaandel. Op vaste tijden slapen en eten.

Samen in de ochtend een fruitmoment met een mix van allerlei soorten fruit of 's middags een boterham met verschillende keuzes aan broodbeleg. En soms iets extra lekkers!

Ik streef er naar om zoveel mogelijk gezonde snacks aan te bieden.

Zodra het kan gaan we naar buiten. Buiten spelen voor een kind is erg belangrijk. Lekker rennen, klimmen en klauteren in de frisse buitenlucht! Op spelenderwijs dingen uit de natuur ontdekken en leren kennen, door bijvoorbeeld te gebruiken om zintuigen te prikkelen of te verwerken in een knutselwerkje.

En wat een mazzel dat we voor de deur een speeltuin hebben en om de hoek een groot park met diverse natuurlijke speelmogelijkheden!

Uiteraard zijn er nog vele aspecten die een belangrijke rol spelen.

Bent u hier nieuwsgierig naar kunt u altijd bij mij terecht voor verdere informatie.

Of eventueel een vrijblijvende kennismaking.



Adres: Wagenaarstraat 197, 5343 CE Oss
Telefoonnummer: 0618558505
Stad: Oss
Route: Wagenaarstraat 197
Postcode: 5343 CE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kinderdagverblijf Okido het Torentje Kinderdagverblijf Okido het Torentje 833 meter Kinderdagverblijf Okido te Oss is een veilige thuishaven voor uw kind als u een gezel...
AVEM Kinderopvang AVEM Kinderopvang 883 meter De opvang is prima. Ze reageren alleen nooit op mailtjes.. En rekenen zomaar ineens ...
Kinderdagverblijf Okido Oss Kinderdagverblijf Okido Oss 891 meter Professionele personele, mooi locatie. Kinderen zijn altijd gelukkig.
Gastouderopvang de Soldaatjes Gastouderopvang de Soldaatjes 1 km Gastouderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar €5,50 per uur Flexibele opvang mogeli...
Gastouderopvang 't Roedeltje Gastouderopvang 't Roedeltje 1 km Een fijne flexibele professionele gastouder die de behoefte van je kindje waarborgt.
Kinderopvang het Maanvisje Kinderopvang het Maanvisje 2 km Wij vinden dat kinderen, elk moment van de dag gestimuleerd moeten worden in hun ontw...
Mini BSO bij Daan thuis Mini BSO bij Daan thuis 2 km Kleinschalige naschoolse opvang in een ongedwongen en huiselijke sfeer.
IKC Regenboog IKC Regenboog 3 km jonathan de bezem.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid