facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gastouderopvang Heb lief en lach

Info

Fijn dat u mijn Facebookpagina bezoekt. Hier vindt u informatie over gastouderopvang ‘Heb lief en lach’ mocht u meer willen weten bezoek mijn website en/of u neemt contact met mij op.



"Bij mij staat het kind centraal. Ik vind het namelijk belangrijk om de autonomie van het kind te respecteren.Ik geniet dan ook van de eigenheid van kinderen. Steeds weer verwonder ik mij over het vertrouwen, de eerlijkheid en de puurheid waarmee ze de wereld tegemoet treden en de waardering en liefde die ze daarbij geven.Ik wil graag dat ze deze kenmerken zolang mogelijk blijven vasthouden. Bovendien vind ik het prachtig om te zien hoe kinderen in hun eigen tempo en op verschillende gebieden kunnen groeien en bloeien.Graag draag ik hieraan bij door ze emotionele veiligheid te bieden, liefdevol en geduldig met ze om te gaan, gebruik te maken van mijn interactievaardigheden, kennis over de ontwikkeling van kinderen, humor en eerlijkheid."
Adres:
Stad: Almere


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kidak Almere Kidak Almere 848 meter KIDAK staat voor ‘kinderen onder één dak’ en is opgericht om de krachten van de kinde...
De Gompy's De Gompy's 3 km Jongste op het KDV en oudste op de BSO. Beide hebben het hier enorm naar hun zin. Kle...
Gastouderopvang Kids-First Gastouderopvang Kids-First 3 km Leuke opvang, ondertussen overgenomen
Smallsteps Smallsteps 7 km
Vipkidz Vipkidz 7 km Het Is echt leuk daar
Recensies
Super aardige vrouw, mijn zoontje vind haar helemaal geweldig! Zelfs thuis vraagt hij nog vaak naar haar en haar man en dochter. Ze leren zo veel in een vriendelijke en open plek. Such a sweet woman, my son absolutely loves her! Even at home he asks about her and her husband and daughter. They learn so much in a very friendly but open environment.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid