facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gastouderopvang Eigenwijs

Gastouderopvang Eigenwijs

Info

Persoonlijke, liefdevolle en professionele kinderopvang in huiselijk sfeer.

Geschiedenis

De gastouder is een gediplomeerde en ervaren kinderopvang leidster die opvang en verzorging biedt voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Bij Gastouderopvang Eigenwijs krijgt ieder kind veel persoonlijke aandacht en de ruimte om zelf te ontdekken en zich spelenderwijs te ontwikkelen in een veilige en vertrouwde huiselijke omgeving.

Binnen en buiten de woning is er veel speelruimte en speelgoedkeuze voor de kinderen om te doen en te beleven, zowel voor een baby, dreumes als peuter.
We gaan veel naar buiten en doen ook uitstapjes zoals naar speeltuinen, de kinderboerderij en de bibliotheek. We vermaken ons voornamelijk met vrij spelen en er zijn mogelijkheden voor knutselen, puzzelen, muziek, bouwen, bewegen en nog veel meer keuzes zodat alle ontwikkelingsgebieden spelenderwijs gestimuleerd kunnen worden naar behoefte van ieder kind.

Gastouderopvang Eigenwijs is een geregistreerde gastouderopvang met controle van het gastouderbureau en de ggd waardoor kwaliteit gewaarborgd blijft en het mogelijk is kinderopvangtoeslag van de belastingdienst te ontvangen.



"Gastouderopvang Eigenwijs is een kleinschalige en liefdevolle kinderopvang in Biddinghuizen.De gastouder biedt professionele opvang in huiselijke sfeer voor kinderen tot 4 jaar.Er zijn diverse activiteiten te zien op facebook/GastouderopvangEigenwijs.Bekijk voor informatie de website of neem contact op en kom vrijblijvend kennismaken."
Adres: Het Bakhuis 10, 8256 EA Biddinghuizen
Telefoonnummer: 0644153066
Stad: Biddinghuizen
Route: Het Bakhuis 10
Postcode: 8256 EA


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Gastouder Biddinghuizen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gastouderopvang Eigenwijs Gastouderopvang Eigenwijs 0 meter "Gastouderopvang Eigenwijs is een kleinschalige en liefdevolle kinderopvang in B...
Be Child Be Child 412 meter Sinds 3 maanden gaat ons zoontje van 6 maanden oud 2x per week naar Be Child kinderop...
Gastouderopvang 't Kotertje Gastouderopvang 't Kotertje 735 meter Gastouderopvang ’t Kotertje in Biddinghuizen biedt professionele en liefdevolle opvan...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid