facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gastouderopvang de Kleine Draak

Gastouderopvang de Kleine Draak

Info

Mijn naam is Willemijn Rademaker, ik woon in Zevenaar samen met mijn vriend Martijn en onze dochter Sophie. Ik heb een aantal jaren gewerkt als begeleider binnen de gehandicapten zorg maar ga nu sinds kort mijn passie achterna: het werken met kinderen.



"Gastouderopvang Klein Draakje is een kleinschalige maar liefdevolle opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar"
Adres:
Stad: Zevenaar


Recensies
Wij zijn super blij dat we voor deze gastouder gekozen hebben, ons zoontje gaat er met veel liefde naartoe. Vanaf het moment dat we binnen stapte voelde we de warmte en de liefde die ze heeft voor al haar ‘oppas’ kindjes, het voelt alsof ze deel uit maken van haar eigen gezin! We hadden ons geen betere gastouder kunnen wensen!
Super lieve gastouder! Onze dochter wordt behandeld alsof ze lid is van haar eigen gezin. Dat is de voornaamste reden waarom we voor een gastouder gekozen hebben en niet voor een kdv. We hebben ook nooit problemen of misverstanden, alles wordt correct en duidelijk gecommuniceerd. We zijn ontzettend blij dat het gastouderbureau ons aan haar heeft voorgesteld!
Hele fijne collega. Erg lief voor de kindjes. En een goede samenwerking hebben we samen
Fijne gastouder lief voor de kindjes
Mega fijne collega gastouder!!
Een fijne collega gastouder!
Helaas geen goede ervaring mee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid