facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gastouderopvang Chanti

Gastouderopvang Chanti

Info

Deze pagina gaat over mijn Gastouderopvang.

Geschiedenis

Beste ouders, Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Chantal, geboren op 11 november 1979. Ik ben moeder van 3 kinderen. Geboren in 1999, 2005 en 2011. we wonen in een gezellig huisje, in een leuke wijk in almelo. Sinds januari 2013 ben ik begonnen als gastouder. Met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar Daarvoor ben ik werkzaam geweest in de thuiszorg.

Ik heb er voor gekozen om gastouder te worden omdat het kleinschalig is, op die manier is er veel tijd voor persoonlijke aandacht, en is er de mogelijkheid om met de kindjes ook 1 op 1 activiteiten te doen of in kleine groepjes een spelletje te spelen. Ik vind het belangrijk dat kindjes zich op hun gemak voelen en zich veilig voelen wat bij draagt aan een goede ontwikkeling. De opvang vind bij mij thuis plaats. Er is speelgoed aanwezig voor alle leeftijdcatagorieen. We doen samen leuke activiteiten zoals knutselen, kleien, boekjes lezen, spelletjes spelen. en ik besteed aandacht aan thema's, bv met de herfst doen we herfst activiteiten, met sinterklaas activiteiten die met sinterklaas te maken hebben, en met kerst natuurlijk kerst activiteiten.

Ook hebben de kindjes de mogelijkheid om lekker buiten te spelen. we beschikken over een grote tuin, met een glijbaan, een trampoline met net eromheen, een leuk speelhuisje, een gezellige picknicktafel, een wip wap, en een ballenbak. daarnaast zijn er nog vele andere activiteiten te doen, ook in de wijk bevinden zich meerdere speeltuintjes waar we naar toe gaan.
In de tuin wonen ook onze 2 lieve dwerg hangoor konijntjes snuffie en snuitje, hun vinden het ook heerlijk om eens een aai over hun bolletje te krijgen.

ik werk op : maandag,dinsdag,woensdag,donderdag,vrijdag en zaterdag indien nodig. Ik begin s ochtends vanaf 06.30 tot s avonds 20.00 uur. In overleg zijn eventuele andere tijden mogelijk.

Heeft u belangstelling of interesse, wilt u meer informatie of eens vrijblijvend komen kijken? Neem dan gerust contact met me op.

Ik sta geregistreerd in het landelijke register voor kinderopvang en peuterspeelzaal.

Met vriendelijke groeten,

Chantal Backus

Adres: Havezathe 106, 7608ct Almeloo, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0683574587
Stad: Almeloo
Route: Havezathe 106
Postcode: 7608ct


Openingstijden

Maandag: 06:30 - 20:00
Dinsdag: 06:30 - 20:00
Woensdag: 06:30 - 20:00
Donderdag: 06:30 - 20:00
Vrijdag: 06:30 - 20:00

Recensies
Ik heb hier meer dan 5 jaar gezeten en het was super leuk je kon knutselen, naar buiten en zo voort maar je kreeg ook cadeautjes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid