facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gastouderopvang bij Paulien in Appelscha

Gastouderopvang bij Paulien in Appelscha

Geschiedenis

Beste ouders/verzorgers,
Mijn naam is Paulien Reitsema, 25 jaar oud en woonachtig in Appelscha. Ik woon samen met mijn vriend in een ruime vrijstaande woning aan een doodlopende straat. Ons huis beschikt over een zeer ruime tuin waar de kinderen heerlijk kunnen spelen, rennen en fietsen! We wonen aan de rand van het bos dus we kunnen ook lekker met z'n allen het bos in. In de woning is een aparte slaapkamer aanwezig voor de kinderen.

Opleidingen
In 2015 heb ik mijn diploma HBO Logopedie in ontvangst mogen nemen. Tijdens deze studie heb ik gemerkt veel affiniteit te hebben met kinderen. Een baan in het logopedisch werkveld bleek toch niet mijn voorkeur te hebben. Ik wilde graag tijd kunnen doorbrengen met de kinderen en heb daarom gekeken naar een andere baan gericht op kinderen. Zo kwam ik bij het werken als gastouder terecht. Helaas stond mijn opleiding niet op de lijst met gekwalificeerde opleidingen. Hiervoor heb ik de opleiding: Helpende Zorg en Welzijn; specialisatie gastouder, gevolgd.
Ook heb ik mijn EHBO diploma voor baby's en kinderen behaald. Ik voldoe dus aan alle eisen vanuit de Wet Kinderopvang.

Over de opvang
Kernwoorden waar mijn opvang voor staat:
- Respect
- Ontwikkelingsstimuleringsprogramma KIKI
- Structuur en regelmaat
- Veiligheid
- Jezelf kunnen zijn
- Ontwikkeling
- Normen en waarden
- Flexibel
- Betrouwbaar
- Kleinschalig
- Huiselijke sfeer
- Gezelligheid
- Persoonlijke aandacht
- Leren door te spelen!

Ik vind het belangrijk dat een kind zichzelf kan zijn, zodat het kind zich kan ontwikkelen op zijn/haar eigen manier en tempo. Het scheppen van een vertrouwensband met zowel kind als ouder(s) staat bij mij hoog in het vaandel. Door de kleinschalige opvang zal uw kind veel persoonlijke aandacht krijgen.

Ik werk met ontwikkelingsprogramma KIKI. Beer Kiki stimuleert de kinderen om spelenderwijs nog meer te praten, lezen, bewegen en meer. Elke maand wordt er gewerkt met een nieuw thema. Per thema worden er leuke activiteiten gedaan. Elk thema sluit aan bij de belevingswereld van jonge kinderen. Hierdoor leren de kinderen meer over de wereld om hen heen.

Gastouderopvang bij Paulien bied opvang voor kinderen van 0-4 jaar (andere leeftijden zijn in overleg mogelijk).

Openingstijden (andere tijden in overleg)
Maandag: 7:00 - 19:00
Dinsdag: 7:00 - 19:00
Woensdag: 7:00 – 19:00
Donderdag: 7:00 – 19:00
Vrijdag: 7:30 - 18:00

In overleg is veel mogelijk!

LRKP: 218990856

Adres:
Stad: Appelscha


Recensies
Super betrouwbare gastouder en heel flexibel. Het is er altijd netjes en schoon, er is een hele grote tuin en ontzettend veel speelgoed. Paulien onderneemt leuke dingen met de kinderen. Ook met baby's kan ze goed omgaan. In overleg is er heel veel mogelijk. Onze kinderen komen altijd vrolijk bij Paulien vandaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid