facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gastouderopvang "Bij Ons"

Gastouderopvang

Info

Gastouderopvang Bij Ons, bied kinderopvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar.

Geschiedenis

Welkom “Bij Ons”

Ik ben Charlotte Heijneman (1984)……
Al heel vroeg wist ik dat ik graag wilde werken met mensen, iets betekenen voor anderen. Het was voor mij dan ook geen moeilijke keuze welke opleiding ik wilde gaan volgen. Na enkele jaren met veel plezier gestudeerd te hebben, ben ik gediplomeerd Pedagogisch Medewerker (SPW 4, activiteitenbegeleider) en Pedagogisch Hulpverlener (SPH).
Tijdens en na mijn studies ben ik werkzaam geweest in de gehandicapten zorg, ik heb hier op vele aspecten kennis opgedaan. Bijvoorbeeld op een theater, zorgboerderij, landgoed, theetuin/ winkel , dove en slechthorende kinderdagverblijf en een manege.
Al sinds mijn 6de zat ik op scouting en ik werd op mijn 14de leiding van de jongste speltak. De jaren die daarop volgde ben ik daarin doorgegroeid naar de oudere speltakken. Ik heb dit altijd met heel veel plezier gedaan. Doordat ik verhuisde vanuit de Randstad naar Brabant heb ik de scouting opgegeven en ben ik hier in een kinderdagverblijf, met buitenschoolse opvang, gaan werken. Hier is mijn liefde voor het gastouderschap geboren…….

Gastouderschap staat voor kleine groepen met meer persoonlijke aandacht, opvang in een huiselijke sfeer. Omdat ieder kind anders is en dus ook ieder kind zijn eigen individuele zorg en begeleiding nodig heeft vind ik het belangrijk dat juist hier aandacht aan besteed word. Zo kan ieder kind op zijn eigen manier en tempo ontwikkelen. Ik denk dat in een kleinere groep, bij een gastouder, hier meer ruimte voor is.

Gastouderschap staat ook voor flexibiliteit. Uren afnemen buiten kinderdagverblijf tijden, de ene dag een uurtje eerder of later dan de andere dag en alleen de uren betalen die je afneemt. Dat klinkt erg logisch, maar is niet zo vanzelfsprekend. Bij de meeste kinderdagverblijven betaal je vaak per dagdeel. Hierdoor ben je vaak bij een gastouder vele euro’s goedkoper uit en maakt het de opvang toegankelijker.

"Speciale zorg"
Sommige kinderen heb net even een andere zorg nodig. Omdat dit medisch noodzakelijk is of omdat het voor dit kind het leven een stuk aangenamer maakt. Ook voor kinderen met een beperking bied ik ruimte voor opvang.

Gastouderopvang “Bij Ons” werkt samen met Gastouderbureau Via Viela. Bekijk daarom voor meer informatie ook mijn profielpagina op oppas.nl. Liever direct antwoord? Stuur me dan een privebericht.

!!! Foto’s worden enkel geplaatst met toestemming van desbetreffende ouder!!!

Adres: Jonkerveld 513, 5403BR Uden (gemeente)
Stad: Uden
Route: Jonkerveld 513
Postcode: 5403BR


Openingstijden

Maandag: 04:30 - 19:00
Dinsdag: 04:30 - 19:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kidwatchers Oppas-service Nederland Kidwatchers Oppas-service Nederland 500 meter Ondersteuning op het gebied van opvang en oppas voor uw kinderen.
XXS kinderopvang Uden XXS kinderopvang Uden 2 km Een kinderopvang met flexibele opvang
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid