facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gastouderland Midden-Limburg

Gastouderland Midden-Limburg

Info

Gastouderland Midden-Limburg

Geschiedenis

Gastouderland Midden-Limburg is een geregistreerd gastouderbureau dat kleinschalige, flexibelle kinderopvang biedt in heel Midden-Limburg. In de afgelopen jaren hebben wij al veel vraag- en gastouders naar tevredenheid gekoppeld.

Onze voordelen in het kort op een rij:

- De opvang wordt berekent met een uurtarief!
- Geen inschrijf- en bemiddelingskosten: no cure no pay én scherpe tarieven voor bureaukosten.
- Korte lijnen en persoonlijk contact.
- Betaling van de gastouder binnen 48 uur!
- De GGD beoordeelt onze diensten als uitstekend!



"Gastouderland Midden-Limburg is een geregistreerd gastouderbureau dat kleinschalige, flexibelle kinderopvang biedt in heel Midden-Limburg. In de afgelopen jaren hebben wij al veel vraag- en gastouders naar tevredenheid gekoppeld.Onze voordelen in het kort op een rij:- De opvang wordt berekent met een uurtarief!- Geen inschrijf- en bemiddelingskosten: no cure no pay én scherpe tarieven voor bureaukosten.- Korte lijnen en persoonlijk contact.- Betaling van de gastouder binnen 48 uur!- De GGD beoordeelt onze diensten als uitstekend!"
Adres: Kroonstraat 8, 6019 AS Wessem
Telefoonnummer: +31615492323
Stad: Wessem
Route: Kroonstraat 8
Postcode: 6019 AS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Wat een fijne samenwerking met een bureau die altijd naar een oplossing zoekt en met je meedenkt. Als ouder heb ik vijf jaar een positieve ervaring met Gastouderland gehad. Er wordt altijd meegekeken en meegedacht. Nu ikzelf gastouder ben geworden heb ik nog meer contact met het bureau en voornamelijk met Yvonne. Wat fijn dat je altijd kunt bellen met vragen en er meegekeken/meegedacht wordt met alles wat je tegenkomt als beginnend gastouder!
Yvonne staat altijd voor je klaar, organiseert leuke workshops. Gastouderland is een fijn bureau om mee te werken. Snel beantwoording van vragen. En zeer snelle uitbetaling.
Yvonne van Gastouderland Midden-Limburg is professioneel en prettig. Je kunt als gastouder altijd bij haar terecht met alles rondom de kinderopvang. Het is prettig met haar samen te werken.
Goed en betrouwbaar gastouderbureau. Denkt goed mee en is zeer behulpzaam.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid