facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gastouder Superbroekies

Gastouder Superbroekies

Info

Bij Gastouder Marjo kunnen baby's, dreumesen en peuters komen spelen, slapen en eten van dinsdag t/m vrijdag van 7:00 - 18:00 uur.

Geschiedenis

Ik ben aangesloten bij Gastouderbureau Bambi en Gastouderbureua Snoesje en voldoe aan alle wettelijke eisen. Prijs € 5,10/uur, exclusief bureaukosten van het gastouderbureau.
Bij mij thuis kunnen kinderen veilig binnen én buiten spelen. Wij, Vincent Stapelbroek en ik, hebben een afgesloten tuin met grasveldje. Wij wonen aan een doodlopende weg in een kinderrijke buurt. Onze twee kinderen zijn volwassen en nét uit huis.
Ik heb de Pedagogische Academie gedaan en vanaf 2000 in de Kinderopvang gewerkt. Sinds kort werk ik thuis met Kiki; een ontwikkelingsprogramma voor ieder kind. Met beer Kiki beleven we allerlei avonturen.
Mijn specialiteit is muziek. We hebben een piano en zingen elke dag. Natuurlijk zingen de kinderen mee en maken op kleine instrumenten muziek.
Ook hou ik erg van knutselen en de natuur. Lekker wandelen naar de speeltuin hoort hierbij. Onderweg verzamelen we blaadjes, takjes waarmee we de mooiste dingen maken. En op regenachtige dagen bakken we smakelijke koekjes.
Boven heb ik een aparte slaapkamer, waar je kindje heerlijk kan slapen/rusten.
Neem rustig contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Adres: Scholeksterstraat 4, 7132 DH Lichtenvoorde
Telefoonnummer: 0615131412
Stad: Lichtenvoorde
Route: Scholeksterstraat 4
Postcode: 7132 DH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Repar Lichtenvoorde Repar Lichtenvoorde 812 meter Naaimachine weg gebracht voor reparatie. Vriendelijk nu afwachten wa neer hij klaar ...
Emseq Audiovisuals Emseq Audiovisuals 2 km EMSEQ Audiovisuals is een internationale opererende onderneming in licht, geluid, vid...
Bureau Integriteitszorg de Achterhoek Bureau Integriteitszorg de Achterhoek 2 km Adviesbureau dat organisaties pro deo gevraagd en ongevraagd adviseert over integere...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid