facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gastouder Naomi

Gastouder Naomi

Info

Bent u op zoek naar een flexibele gastouder in Noordwolde? Dan bent u bij gastouder Naomi aan het juiste adres. Ik ben alle dagen beschikbaar.

Geschiedenis

Bent u op zoek naar een flexibele gastouder voor uw kinderen? Dan bent u bij gastouder Naomi aan het juiste adres. Ik ben van maandag t/m vrijdag beschikbaar.

Na het behalen van mijn diploma tot pedagogisch medewerker ben ik tot de conclusie gekomen dat ik kinderen een veilig, vertrouwde omgeving wil bieden in huiselijke sfeer.

Werken met kinderen is geen dag hetzelfde, mijn doel is om de kinderen een leuke, leerzame dag te bezorgen. Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen kwaliteiten, graag zou ik deze kwaliteiten willen stimuleren door activiteiten te ondernemen met de kinderen, zoals knutselen, voorlezen en lekker buitenspelen.

Bent u geïnteresseerd?
U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen!

Adres: Nieuwstraat 20, 8391CG Noordwolde
Telefoonnummer: 0612102699
Stad: Noordwolde
Route: Nieuwstraat 20
Postcode: 8391CG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kleinschalige gastouderopvang Het EigenWijsje Kleinschalige gastouderopvang Het EigenWijsj... 328 meter Bent u op zoek naar opvang voor uw kind? Wilt u rust, regelmaat, ruimte en flexibele ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid