facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gastouder/Kinderopvang Syl

Gastouder/Kinderopvang Syl

Info

, liefdevolle, kleinschalige gastouder/kinderopvang

Geschiedenis

Kinderopvang Syl is een kleinschalige gastouder / kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Mijn naam is Sylvia van Ingen. Ik ben 48 jaar en getrouwd met Jelle. We hebben twee kinderen, Michael van 19 jaar en Ilse van 15 jaar.

De cavia's Crumpy en Beauty maken ons gezin compleet.

Ik beschik over een ruime ervaring in de omgang met kinderen. De basis vormt een 4 jarige opleiding KV/JV hetgeen staat voor Kinderverzorging Jeugdverzorging, een MBO opleiding die ik in Alphen aan den Rijn heb gevolgd. Ook heb ik de cursus kinder EHBO gevolgd.

Ik voldoe hiermee aan alle eisen die de overheid per 1 januari 2010 aan gastouders zal stellen om u in aanmerking te laten komen voor een fiscale tegemoetkoming.

Adres: Raaigras 4, 2411 DW Bodegraven
Telefoonnummer: 0638384044
Stad: Bodegraven
Route: Raaigras 4
Postcode: 2411 DW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kinderopvang Madelief Kinderopvang Madelief 239 meter Kinderopvang Madelief is een professionele, kleinschalige kinderopvang in huiselijke ...
Buitenschoolse opvang De SportHoeve Buitenschoolse opvang De SportHoeve 244 meter Grote sporthal met mooie grote tribune, over de gehele breedte van de hal. Houten vlo...
Kindercentrum Beatrix Kindercentrum Beatrix 739 meter * Op vrijdag bieden wij opvang bij BSO De Klipper * De peuteropvang is open op maanda...
Spits en Kids Spits en Kids 1 km Gastouder aan huis. Tips en advies voor gastouders.
Kindercentrum De Schatkist Kindercentrum De Schatkist 1 km Wat een fijne locatie en lieve leidsters. Het team heeft ontzettend veel oog voor het...
Bij Lara Bij Lara 1 km Gastouderopvang en bijlesdocent
Recensies
Onze vorige gastouder ging met zwangerschapsverlof waardoor onze dochter 2 jaar tijdelijk bij Syl terecht kwam. Echter heeft ze het zo naar haar zin dat we besloten hebben bij Syl te blijven. Wij laten onze dochter met vol vertrouwen achter en wanneer we haar ophalen verteld ze elke keer weer hoe fantastisch haar dag is geweest. Syl is ontzettend creatief, neemt echt de tijd voor je kind en is super lief en gezellig met de kinderen. Echt een topper!!
Onze dochter inmiddels 2 jaar gaat al vanaf november 2015 naar Kinderopvang Syl. Wij zijn erg tevreden over Kinderopvang Syl, het is thuisplek voor onze dochter, die daar geniet van de creatieve uitspattingen knutselideeën van syl, en zich thuis voelt in het gezin waar ze door alle gezinsleden is opgenomen. Leuk is het daar omdat syl continue een thema heeft waar ze mee werkt, en met die thema's leren de kindjes ook elke keer iets nieuws. Onze dochter heeft geen eens tijd om me uit te zwaaien als ik weg ga en als we naar huis gaan wil ze syl altijd eerst nog even een dikke knuffel geven en nog één en nog één , nou dat zegt toch wel genoeg! nogmaals wij brengen onze dochter met volledig vertrouwen bij syl, en daar zullen we de komende jaren nog heerlijk van genieten!
Onze zoon en dochter gaan met heel veel plezier naar Syl! Als ik ze gebracht heb kijken ze niet meer naar mama om :- Syl volgt de ontwikkeling van de kinderen nauwlettend en biedt leeftijdsgerichte activiteiten aan. Wij zijn ontzettend tevreden en blij dat onze kinderen naar Syl gaan!
De kinderopvang, Sylvia is altijd op zoek naar het beste voor haar gastkindjes. Creatief, lezen, thema's mooie en veilige materialen. gezelligheid, gezondheid een vertrouwd adres waar uw kind centraal staat.
Wat gaan onze kids elke week met veel plezier naar kinderopvang Syl!!! Echt een topper.... Super lief voor alle kindjes, er wordt heel wat afgespeeld en geknuffeld. Een betere gastouder voor onze kids hadden we niet kunnen wensen!
Oneerlijk, onprofessioneel en onvoorspelbaar. Ons baby kon moeijlik wennen bij haar, en deze mevrouw heeft na 1,5 maand de opvang voor ons kindje op stop gezet, zonder wettelijke 1 maand opzegtermijn, zonder een moeite om een plan te maken om ons kind te helpen om te wennen, en zonder een duidelijke communicatie naar ons toe.Gewoon schocking gedrag die je van de gastouder zou niet verwachten. Een grote teleurstelling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid