facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gastouder Jeannette

Gastouder Jeannette

Info

Kleinschalige vorm van opvang met altijd het zelfde vertrouwde gezicht. Dit biedt uw kind de veiligheid en geborgenheid om zich optimaal te ontwikkelen.



"Gastouder Jeannette is een prettige kinderopvang in kleine groepjes. Zo krijgt uw kind veel individuele aandacht terwijl het ook met anderen kan spelen. Goed voor de sociale ontwikkeling en vooral: gezellig!!"
Adres: Frankenstraat 67, 6582 Heumen (gemeente)
Telefoonnummer: 0628737336
Stad: Heumen
Route: Frankenstraat 67
Postcode: 6582


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:30
Dinsdag: 07:00 - 18:30
Woensdag: 07:00 - 18:30
Donderdag: 07:00 - 18:30

Recensies
Onprofessioneel. Wij hadden voor ons te verwachten kindje maanden geleden contact opgenomen en toevallig kwam het perfect uit voor 3 dagen per week de opvang bij Jeannette te regelen. Expliciet gevraagd of het zeker was, want dan zou ik ons kindje van de wachtlijst halen bij de andere opvang die wilde kennismaken en niet verder aanmelden. Jeannette gaf aan: was zeker. Voor het pinksterweekend door haar gebeld dat ze een te verwachten broertje/zusje van een opvangkindje voorrang wil geven. Ze geeft toe dat dit haar fout is, maar wil het toch zo doen. Na een gesprek dat dit voor ons echt heel naar is, zou ze er nog snel op terugkomen maar is tot nu toe niet gebeurd.
Wij hebben een paar jaar gebruik gemaakt van de dienstverlening van Jeanette voor onze twee dochters. We zijn super tevreden. Met veel liefde, zorg en vooral het kind heel goed 'zien' voelde het wegbrengen naar Jeanette als een veilige haven voor de kinderen. Ze wilden bij het ophalen vaak langer blijven, dat zegt al genoeg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid