facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gastouder Ilse

Gastouder Ilse

Info

Ik bied opvang aan aan kindjes van 0 to 4 jaar in Goes Oost. Ik woon samen met mijn man en drie jongens vlak bij de basisscholen Bisschop Ernst en Prinses Ireneschool. Ik geniet enorm van de onbevangenheid van kleine kindjes en elke dag is een feestje!



"Ik bied opvang aan aan kindjes tot 4 jaar"
Adres: M.D. de grootstraat 74, 4461 WE Goes
Stad: Goes
Route: M.D. de grootstraat 74
Postcode: 4461 WE


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kinderdagverblijf Sneeuwwitje Goes Kinderdagverblijf Sneeuwwitje Goes 163 meter Hier begon het leven. En het was de juiste plaats om dat te doen.
Kibeo Kibeo 1 km Kibeo: Wij zorgen dat ouders hun werk en de zorg voor kinderen goed kunnen combineren...
Wiedewei Wiedewei 1 km De groene kinderopvang
Kibeo elvis presleylaan Kibeo elvis presleylaan 2 km Samen met het kinderdagverblijf, peutergroep,buitenschoolse opvang en basisscholen de...
Recensies
Ilse heeft "a way with kids". Als ik 5 kinderen om me heen zou hebben is het complete chaos, maar Ilse heeft dat op één of andere manier onder controle. Er wordt lekker gespeeld, onderzocht en dus geleerd, goed gezorgd en die kleintjes vinden het daar super! Het is schoon, veilig, er wordt veel bewogen en buiten gespeeld en er wordt niet moeilijk gedaan als dingen een keertje anders lopen. 'T is dat er een leeftijdsgrens aan zit, maar anders zou ik zelf ook gaan! ;-
Een fantastische gastouder; ons kindje ziet altijd uit naar de speeldagen bij Ilse! Ze is lief voor de kindjes en samen hebben ze de grootste lol. Ze is flexibel en ze gaan voor gezonde keuzes. Haar aanbod in activiteiten is gevarieerd en als het even kan, gaan ze naar buiten. Heerlijk! Ons kindje slaapt er goed 's middags en komt vol enthousiasme en verhalen over wat ze die dag gedaan hebben thuis. Ook haar man en zoons hebben een goede band met de oppaskindjes. Een topper waar we ons kindje met een gerust hart naartoe brengen!
Ilse is een top gastouder, leuk contact, vrolijk en flexibel. Tijdens de dagen dat onze kleine aanwezig is bij ilse worden er regelmatig foto's gestuurd van hoe de dag verloopt. Wandelingetje maken speeltuinen op zoeken, knutselen of lekker in de achtertuin spelen onze jongen komt altijd vrolijk en voldaan terug echt alle credit naar Ilse.
Ilse is een lieve gastouder. Ze onderneemt veel met de kindjes en ze gaat graag met ze naar buiten. Ze is flexibel en houd je op de hoogte hoe het gaat. En het belangrijkste mijn dochtertjes gaan er altijd met veel plezier naar toe.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid