facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gastouder De Tovertuin

Gastouder De Tovertuin

Info

Gastouder De Tovertuin.

Ik sta ingeschreven bij Gastouderbureau 4 all kids. Voor meer informatie www.gastouders4allkids.nl

Geschiedenis

Wie ben ik?

Mijn naam is Helma van den Brink. Ik ben geboren op 21-08-1990. Ik woon in Veessen. Ik woon samen met Roald van Bessen. Ik heb in de zomer van 2010 mijn diploma SPW gehaald en daarna 3,5 jaar in de Kinderopvang gewerkt. Door de landelijke terugloop in de kinderopvang heb ik tijdelijk iets anders gedaan. Toch ligt mijn hart bij de kinderen en heb ik besloten om Gastouder te worden. Hier heb ik erg veel zin in.

Ik ben fulltime gastouder in mijn eigen huis. Hiervoor zijn de nodige aanpassingen nodig. In huis is alles hiervoor geregeld. Mijn huis is gekeurd door de GGD en het gastouderbureau loopt 1x per jaar een risico inventariesatie lijst na.

Ik vind het belangrijk dat kinderen voldoende persoonlijke aandacht krijgen. Door de kleinschaligheid van deze vorm van kinderopvang is er voldoende aandacht voor uw kind. Daarbij vind ik het erg mooi om te zien hoe een kind ontwikkelt op zijn manier en tempo.

Wat ik mooi vind aan mijn locatie is de grote tuin. Buiten spelen is gezond en door echt buiten te zijn, kan een kind ervaringen opdoen die het ervaren en zelfstandiger maakt. Daardoor voelt het zich zekerder en wordt het ook sociaal vaardiger. Als een kind voor het eerst van de hoge glijbaan af gaat, geeft dat een succeservaring. Zo'n ervaring geeft zelfvertrouwen.

Ook vind ik het belangrijk dat kinderen hun eigen ritme kunnen voortzetten, dus ook ergens anders of bij de gastouder thuis. Zo zal er een vaste dagindeling zijn, veel gezelligheid en liefde.

Adres: Veesserenkweg 34, 8194 LM Veessen
Telefoonnummer: 0614456478
Stad: Veessen
Route: Veesserenkweg 34
Postcode: 8194 LM


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid