facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gastouder Déborah

Gastouder Déborah

Info

Professionele, flexibele en betaalbare opvang in Vriezenveen voor kinderen van 0-12 jaar. In een gezellige, kindvriendelijke omgeving.

Geschiedenis

Lieve allemaal,

Mijn naam is Déborah de Lange.
Ik ben 24 jaar en woon in Vriezenveen.

Ik ben in bezit van een diploma Pedagogisch Medewerker in de kinderopvang en een EHBO diploma voor kinderen.
Ik heb ervaring met werken op een baby/dreumes, peutergroep en BSO.
De opvang is op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag, in overleg met u is er ook een mogelijkheid voor opvang op zaterdag of flexibele tijden.

Ieder kind is uniek en heeft de ruimte nodig om zich te kunnen ontwikkelen. Ik bied een stabiele thuis situatie aan met rust reinheid en regelmaat. Ik heb veel persoonlijke en liefdevolle aandacht voor de kinderen. Ik probeer het ritme van de kinderen van thuis aan te houden en heb daar ook respect voor.
Ik vind het leuk om met de kinderen te knutselen, koekjes/cakejes te bakken, spelletjes te doen enzovoort. Ik houd ervan om de kinderen veel voor te lezen. Ik vind de fantasie van kinderen ook belangrijk en daar hoort vrij spelen bij. Zo gauw het weer het toelaat zullen we veel buiten spelen. Ik heb een ruime tuin waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. We gaan uitstapjes maken naar een speeltuin, de dieren in het park, wandelen.
Als het slecht weer is spelen we binnen of doen we een leuke activiteit. Elke dag zal anders zijn en ik zal inspelen op de behoeften van de kinderen.

Adres: almeloseweg, 7671RB Vriezenveen
Telefoonnummer: 0640476574
Stad: Vriezenveen
Route: almeloseweg
Postcode: 7671RB


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 19:00
Dinsdag: 07:00 - 19:00
Woensdag: 07:00 - 19:00
Donderdag: 07:00 - 19:00
Vrijdag: 07:00 - 19:00
Zaterdag: 07:00 - 19:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gewoon Bijzonder Twenterand Gewoon Bijzonder Twenterand 811 meter Wij zijn een inclusieve buitenschoolse opvang en vakantieopvang voor kinderen met en ...
Gastouderland Twente Gastouderland Twente 1 km Gastouderbureau Twente, bemiddelt tussen vraag- en gastouders.
BSO en Gastouderopvang JoJo BSO en Gastouderopvang JoJo 1 km Gastouder opvang in Vriezenveen voor kinderen van 0-13 jaar, op loopafstand van basis...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid