facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gasthof Euverem

Info

Gasthof Euverem is gelegen in het prachtige heuvellandschap. Wij bieden rust, gemoedelijkheid, gastvriendelijkheid en heerlijk bourgondisch genieten.

Geschiedenis

Gasthof Euverem is gelegen in het prachtige heuvellandsschap, gelegen tussen Gulpen (3km) en Slenaken (3km). Wij bieden u graag rust, gemoedelijkheid, gastvriendelijkheid en heerlijk bourgondisch genieten voor een prima prijs-kwaliteit verhouding.

Het met vijf sterren bekroonde landschap biedt vanuit Gasthof Euverem vele mogelijkheden om kleine nostalgische dorpjes en authentieke stadjes te bezoeken verscholen tussen groene weides en kleurrijke hoogstamboomgaarden. De Geul en Gulp, die eeuwen geleden het landschap vormden, kabbelen rustig door het landschap voort. Vanuit ons Gasthof verblijft u meteen in een omgeving met vele wandel- en fietsmogelijkheden, voor zowel de “getrainde” als de “ongetrainde” gast.

Ook voor een stedentrip ligt Gasthof Euverem centraal. Maastricht, Heerlen, Valkenburg en Aken liggen allen binnen een straal 25 km, waarbij we graag benadrukken dat de openbaar vervoersmogelijkheden naar deze plaatsen uitstekend zijn. Laat uw auto gerust bij ons Gasthof staan.

Gasthof Euverem is ook de plek waar in de jaren ’20 van de 20e eeuw de historische tramverbinding Maastricht-Vaals voorbij is gekomen. Deze unieke verbinding van 28 kilometer, één van de mooiste en duurste uit de Nederlandse geschiedenis liep voor de helft door weilanden, waardoor nu nog steeds de sporen van de dijken en uitgravingen zichtbaar zijn.

Adres: Euverem 30 , Gulpen 6271 PK, NL
Telefoonnummer: 043 450 3715
ln.merevuefohtsag@ofni
Stad: Gulpen
Route: Euverem 30
Postcode: 6271 PK


Openingstijden

Maandag: 09:00-23:00
Dinsdag: 09:00-23:00
Woensdag: 09:00-23:00
Donderdag: 09:00-23:00
Vrijdag: 09:00-23:00
Zaterdag: 09:00-23:00
Zondag: 09:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: gasthof euverem menukaart, gasthof euverem openingstijden, arrangementen gasthof euverem, gasthof euverem voordeeluitjes, gasthof euverem aanbieding, gasthof euverem reviews, restaurant gasthof euverem, dagmenu gasthof euverem
Recensies
Prima ligging, je ziet bij veel bezienswaardigheden in 20 minuten Monschau op een uurtje rijden. Kamers zijn verouderd en ongezellig ingericht. Kast in de kamer heeft alleen hang gedeelte, kleding moet je op de onderste plank opgestapeld neerleggen want niet heel fijn is. Kamers zijn ook licht gehorig. Bed slaapt heerlijk daarintegen. In het hotel kan je ook goed eten al vond ik het persoonlijk wel aan een wat vette kant en veel vitamines die je ook niet op met de kleine portie groenten. Vanuit het hotel zijn er diverse wandelingen te volgen welke erg leuk zijn. Hotel word niet meer opgeknapt omdat het te koop staat! Kamers: Simpel, oud, sober met prima bedden. Waterdruk in de douche is erg laag
Locatie is goed en mooi gelegen. Parkeergelegenheid in het straatje naast het hotel. Eten is uitstekend en aan te bevelen. Kamers zijn gedateerd, zeer gehorig en verwarming laat te wensen over. Kamer was helaas niet warm te krijgen. Douch geeft klein straaltje water, doch wel warm. Service is goed, aardig personeel.
Twee nachten verbleven wij in dit heerlijke hotel waar het goed vertoeven is. Wij hadden ontbijtbuffet en avondeten geboekt. Prima ontbijt en in de avond een driegangenmenu menu met altijd keuze tussen vlees of vis. Eten/drinken doe je links of rechts vd receptie, in de serre of op het terras. Bediening is uitermate vriendelijk en service gericht. Vanaf het hotel kun je een mooie wandeling of fiets/auto rit maken. Van tevoren kan je een lunchpakket bestellen voor onderweg. Het hotel is niet geschikt voor rolstoelgebruikers, en minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn, dat is het enige minpunt.
Gezellige, goede bediening van jonge mensen:leuk! Het eten was heerlijk! Wij hebben hier twee keer gegeten tijdens de midweek dat wij op Roompot zaten. Er is veel keuze en alles smaakte echt heel goed: onze complimenten!
Leuk hotel vriendelijke mensen je zit niet ver van Vaals/Maastricht en Valkenburg of aken af. Enigste nadeel was dat veel van het eten wij hadden ontbijt en 3 gangen menu tijdens ons verblijf grotendeels gefrituurd is...Kamers: 4/5
Gisteren gedurende een fietstocht bij Gasthof Euverem de lunch gebruikt. We hebben het lunchmenu met Runderbouillon en boerenschnitzel en dame blanche gekozen. We waren zeer tevreden, het was eigenlijk een complete maaltijd ...zeer ruim ... en voor een zeer redelijke prijs, daarbij ook een lekkere alcoholvrije Weihenstephan. Vriendelijk personeel, ook hier komen we zeer zeker graag terug.
Jan '23 ineens gesloten zonder aankondiging Regelmatig gaan we eten bij dit restaurant. Tevens sturen we onze eigen gasten steevast naar dit plekje. De sfeer is gezellig, de bediening vriendelijk en de prijzen redelijk. Er is een vaste en een wisselende kaart waarbij alle gerechten er gied uit zien, lekker van smaak zijn en voldoende qua portie. Aanrader dus
Tijdens ons fietstochtje hebben we hier geluncht. Zeer vriendelijke bediening en een heerlijk plekje op het terras in de zon. We hebben genoten van ons twaalfuurtje. Gaf ons een lekkere basis voor de rest van de tocht.
Lunch was redelijk. 3x moeten vragen of we konden bestellen. Bediening was bezig met stoelen verschuiven op terras. Tafel op terras plakkerig. Veel onkruid op terras tegels. Kan wel een opknapbeurt gebruiken.
De afgelopen week 4 dagen gelogeerd in dit hotel.In één woord:geweldig. Schoon,vriendelijk en behulpzaam personeel. Aan het diner wordt aandacht besteed en men is daar heel creatief in. Mijn vrouw en ik kijken met een heel goed gevoel terug op ons verblijf in Gasthof Euverem.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid