facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gasthoês

Gasthoês

Info

Cc 't gasthoes: de hoêskamer van Horst en de culturele katalysator van Gemeente Horst aan de Maas!



"'t Gasthoês is het 'Thoês in Cultuur' van Horst aan de Maas. Geniet van theater, dans en muziek in de theaterzaal. Lees een boek in de bibliotheek. Ontdek welke culturele verenigingen van Horst aan de Maas er gehuisvest zijn. Trakteer jezelf op een lekker drankje of hapje in onze herberg. Of organiseer je evenement of vergadering in een van de verschillende ruimtes. Kortom: er is genoeg te beleven in het thoês in cultuur!"
Adres: Gasthuisstraat 25, 5961 GA Horst
Stad: Horst
Route: Gasthuisstraat 25
Postcode: 5961 GA



op zoek naar gerelateerd: Gasthoês rondleiding, Gasthoês Horst vacatures, Mooi Wark Horst, Cursussen Horst aan de Maas, Lunchen Horst, Muziek Horst, Ziekenhuis Horst, Gasthoês Horst geschiedenis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kukeleku Kukeleku 0 meter Mooie stichting met een gevarieerd aanbod van cabaret, muziek, theater, kindervoorste...
Recensies
Het is mooi geworden maar een doolhof. Bewegwijzering zou veel beter kunnen. Horeca personeel is NIET attent op rondzoekende mensen, wel de mensen met een beperking wat er Aant werk zijn, die doen erg hun best om je te helpen.
Naar een theatervoorstelling geweest. Was nogal chaotisch bij binnenkomst. Garderobe niet heel duidelijk aangegeven en moeilijk te bereiken als het zo druk is. Met een grote lange rij mensen langzaam schuifelend de zaal in... Misschien iets eerder de zaal openen zodat mensen rustiger en niet als een kudde naar binnen kunnen?
Laatse concert Pollux duit Springsteen. Één woord, fantastisch.
Prachtig verbouwd naar een multicultureel gebouw, een mooi aanwinst voor Horst aan de maas.
Mooi verbouwd Gasthoes! Theatervoorstelling gezien en drankje gedaan in de foyer.
Prachtig gebouw, waar meerdere bedrijven en stichtingen werken. Ik mis in de hal een bewegwijzering zodat je kunt zien wie je waar kunt vinden.
Fijn welkom, is soms zoeken wanneer je bij een van de gebruikers moet zijn .
Mooi cultureel centrum geworden. Heeft veel te bieden. Entree straalt meteen gezelligheid uit,
Geweldig dat alles in een "huis" aanwezig is. Wij waren in de bieb, die is tegenwoordig bijna 24/7 open! Ideaal! Tussendoor lekker een drankje beneden, super!
Mooi optreden van Pollux duit Springsteen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid