facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gasterij Manjefiek

Gasterij Manjefiek
"Bij Manjefiek kunt u terecht voor een heerlijke lunch, uitgebreid diner of gewoon voor een lekkere kop cappuccino, gemaakt van vers gemalen koffiebonen.Gasterij Manjefiek is uniek omdat het een brasserie is van 11:30-16:00 uur en vanaf 16:00 uur kunt u terecht voor overheerlijke pizza's, Italiaanse specialiteiten gerechten, plates, gerechten van de grill en onze specialiteit: ambachtelijk bereide döner kebab en shoarma.Kom eens langs, proef en geniet!"
Adres: Voorstraat 63 , Kollum 9291 CD, NL
Telefoonnummer: 0511 453 378
Stad: Kollum
Route: Voorstraat 63
Postcode: 9291 CD



op zoek naar gerelateerd: Nieuw restaurant Kollum, Kollum restaurant, Social Deal Manjefiek, Restaurant Kollumerpomp, Pizzeria Kimberley Kollum, Restaurant Manjefiek menu, Pizzeria Kollum, Cafetaria Kollum
Recensies
Heerlijk gegeten met ons drieen voor een goede prijs en zeer prettige omgeving goede keuken en bediening. Echt een aanrader voor een ieder. Ga zo door.Eten: 5/5
Voor ons ruim een half uurtje rijden maar dat was het zeker waard! Goed, hardwerkend en vriendelijk personeel die goed advies geven. Je krijgt er lekker eten en ook zeer veel! Ze zijn nergens zuinig mee en je krijgt ruim voldoende saus. Hier kunnen meer restaurants een voorbeeld aan nemen. Zeker een aanrader!
Ooit eten besteld voor bezorging, wat werden wij positief verrast! Toen het restaurant maar eens bezocht en inmiddels komen we regelmatig. Het eten is niet ingewikkeld, lekker en betaalbaar. De porties zijn reuze. We vragen ons telkens af hoe ze het doen. Een trouwe schare aan vaste gasten als je het mij vraagt. Reken ons maar mee!
Eten besteld na anderhalf uur gewacht te hebben koud eten ontvangen dus we hebben heen gebeld met de optie je mag het eten houden en dan zouden ze de helft terug storten natuurlijk niet mee akkoord gegaan heb het eten maar weer laten ophalen en geld terug gebracht jammer als je eten besteld en het komt steen koud aan en dan ook nog zoon oplossing aanbieden
Heerlijk gegeten bij Gasterij Manjefiek. Royale porties, zeer smaakvol en alles vers of zelf gemaakt. Vriendelijke bediening en leuk dat de chef ook nog even langs kwam aan tafel.
Pizza calzone verrukkelijk, saté heerlijk met echt gebakken aardappeltjes. please geen patat Er ging wat omver: direct stond er nieuw! Gastdames super klantvriendelijk ondanks de drukte binnen. Alles op tijd. Aanrader dus!
Mijn man en ik hebben hier heerlijk gegeten. Je krijgt meer dan je op kan. Wij hadden spareribs en mixedgrill. Hierbij nog Vlaamse friet en salade.
Heerlijke mixed grill gegeten. Porties waren ruimschoots voldoende. Werden lekkere sauzen bij geserveerd. Bediening is vriendelijk en parkeerplaatsen zijn vlakbij.
Gewoon super heerlijk eten. Fijne bediening. Alles vets gemaakt. En superheerlijk ijs.Eten: 5/5
Eten erg lekker, niet al te duur en personeel erg aardig. Leuk ideetje om hier uit eten te gaan!Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid