facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gasterij Leyduin

Gasterij Leyduin
"Gasterij Leyduin in de plek om heerlijk te eten, te drinken en te genieten van de prachtige Noord- Hollandse natuur. Naast ons restaurant en winkel, hebben wij ook vier unieke lodges die direct bij ons te boeken zijn."
Adres: 2e Leijweg 7 , Vogelenzang 2114 BG, NL
Telefoonnummer: 023 205 0191
Stad: Vogelenzang
Route: 2e Leijweg 7
Postcode: 2114 BG



op zoek naar gerelateerd: openingstijden gasterij leyduin, juffershuis restaurant, menukaart gasterij leyduin, leyduin parkeren, gasterij leyduin menu, google gasterij leyduin, leyduin juffershuis, leyduin restaurant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Buitenplaats Plantage Buitenplaats Plantage 2 km Hele leuke fijne en warme plek zowel in de zomer als in de winter! Genoeg glutenvrije...
Recensies
Prachtige locatie. Heerlijk genoten van de appeltaart. Alleen toen ik opzoek ging naar het verschoningsstation voor mijn baby was het er niet. Ik kwam een prachtige invalidentoilet tegen waar gemakkelijk aan de muur een verschoningsstation kan. Nog gevraagd of ik er niet overheen keek. Daar werd erg koud op geantwoord dat er inderdaad niets is.
Hier even een lekker kopje koffie gedronken na een wandeling op het landgoed. Mooie omgeving om hier wat te eten en of drinken. Kan zowel binnen als buiten op het terras plaatsnemen. Prettige en vlotte bediening.Het gebouw is zeer fraai gerestaureerd, prachtig onderdeel van het landgoed.Service: 5/5
Met een familie feestje hier gegeten. Het eten vond ik vrij fantasieloos, zeker voor de vegetariërs. Er staat een kan water op de bar met piepkleine glaasjes waar je zelf water kunt pakken. Het wordt niet gewaardeerd wanneer je een groot glas in wilt schenken. Dat kan niet naar mijn idee als het 31°C is. Prachtige locatie.
Vriendelijk ontvangst op een mooie plek, gezellig buiten gezeten onder de parasol. Vlotte bediening, drankjes lekker koud en een uitstekend bittergarnituur. Wellicht nog eens langsgaan, maar dan ook voor de lunch. Ziet er zeer verzorgd uit, gezellige inrichting.
Het eten was ok, maar de service kan veel beter. bijvoorbeeld: Terwijl we nog aan het overleggen zijn vertalen voor een van onze gasten , loopt de serveerster, zonder iets te zeggen, gewoon weg. heeel apart?!
Mooie locatie, prima food maar keer op keer ontbreekt het aan echte gastvrijheid. Gehaaste sfeer bij de bediening.Eten: 4/5
Mooi gelegen, modern, verzorgd, kleine kaart, niet goedkoop maar redelijk, een klassieke 'uitspanning', geen herrie, voor schommel en wip moet u gelukkig elders zijn.
Mooie plek, moeilijk te vinden, gezellig terras,lekkere appeltaart. Overnachting: trein op 200m afstand die lang doorgaat 's nachts,als je de1 hebt gehad volgt in tegenovergestelde richting de volgende trein. Om 16 uur alles dicht. Om 10 uur pas ontbijt, die wel goed was. Verder erg harde kussens, geen föhn en het licht in de badkamer met een sensor, je kan deze niet uitzetten. Verder een mooie omgeving, maar niet rustig, dit valt erg tegen. Te duur voor wat wordt geboden.
Heerlijke plek qua locatie maar wat een onvriendelijke dame achter de bar, geen welkom, je volkomen negeren bij binnenkomst en vertrek en terwijl je staat te wachten om te betalen nog een nieuwe bestelling opnemen, klaarmaken en wegbrengen zonder een enkele blik. En dan ook 12 euro voor een koffie, een fris en een stukje taart. Ik kom hier voorlopig niet meer. Vriendelijke bediening overigens.
De bediening is buitengewoon vriendelijk, je kunt zelf binnen bestellen maar ook bediend worden, je zit buiten prachtig, er is een leuk klein winkeltje bij, de cappuccino is erg goed en de appeltaart en frambozen bavarois verrukkelijk. Een echte aanrader. Enige minpunt was dat ze om 17 uur sloten. Het was nog prachtig weer en zaterdag, dus het zou mooi zijn als je er nog wat langer zou kunnen zitten. Maar wij waren op tijd en hebben genoten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid