facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gasterij de poort

Adres: Rosstraat 23-25 , Gulpen 6271 BG, NL
Telefoonnummer: 043 450 2778
Stad: Gulpen
Route: Rosstraat 23-25
Postcode: 6271 BG



op zoek naar gerelateerd: Gasterij De Poort menukaart, Gasterij de Poort parkeren, Restaurant Gulpen, Hotel Gulpen, Gulpen terras, Café in Gulpen, Chica's Gulpen, The fork Gulpen
Recensies
Gastvrij, fijne kamer met prima bed, lekker ontbijt en 's avonds ook heerlijk gegeten. De kaas die ik bestelde na het eten was de beste kaasplank ooit. Kortom wij hebben een top weekend in Gulpen gehad.
We hadden afhaal besteld.Het was super lekker! Verse sla, voldoende sauzen,en heel goed ingepakt.Bij de spareribs viel het vlees al van de botjes af als je er alleen al naar keek! T was heerlijk!!
Heerlijk gegeten bij Gasterij de Poort. Spareribs vielen zo van het bot, heerlijk, zo horen ze te zijn! Nagerecht was ook heerlijk, we hadden de brownie en die was nog warm.
Mooi, oud kleinschalig hotel met nette kamers die goed schoongemaakt worden. Gezellig en sfeervolle inrichting die bij dit oude gebouw hoort. Het eten en drinken was goed en de bediening vriendelijk en attent. Leuk terras achter waar je gezellig kunt zitten. Wij hebben ervan genoten.
Gezellig plek om te eten! Leuk ingericht en het eten was erg smakelijk! De bediening is vriendelijk en maakt hier en daar ook een praatje. De spareribs zijn een aanrader, zo van het bot en dan lekker dopen in de sausjes. Wat ook lekker was, was de lokale bier bij het eten, mocht daar belangstelling voor zijn.
Heerlijke keuken, aangenaam personeel en rustige, romantische locatie
Fantastisch restaurant schatten van mensen ongelofelijk behulpzaam geweest bij onwel worden van mijn vriend. Eten top top top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid