facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gastenverblijf Klein Eden Olterterp Beetsterzwaag

Gastenverblijf Klein Eden Olterterp Beetsterzwaag

Info

Romantisch luxe Vakantiehuisje in Friesland met grote privé tuin. Rust, Ruimte, Jacuzzi (optie), Hond welkom, voor 2 pers.

Geschiedenis

Welkom in dit bijzonder romantische gastenverblijf Klein Eden. In een hele grote privétuin midden tussen de weilanden in het buitengebied van Olterterp. Op een steenworp afstand van Beetsterzwaag en Drachten, met sfeervolle inrichting, luxe Jacuzzi, veranda én rustgevend weids uitzicht waar de koeien en reeën grazen.
Rust en stilte, ruimte en comfort, maar bovenal privacy, typeren dit gastvrije gastenverblijf. Een bijzondere plek voor romantici, rustzoekers en levensgenieters!

Onze taak

Rust, ruimte en genieten

Label

Landelijk luxe logeren voor 2 personen met privé jacuzzi.

Adres: Aldhof 3, 9246TM Olterterp
Telefoonnummer: 31644694344
ln.nede-nielk@ofni
Stad: Olterterp
Route: Aldhof 3
Postcode: 9246TM



op zoek naar gerelateerd: www klein eden nl, klein olterterp, koepeltjesplaats
Recensies
Elly, de gastvrouw, deed zeer akelig tegen ons. Heeft naar onze indruk vermoedelijk psychische problemen. Ze heeft mijn vriendin en mij dusdanig onbehoorlijk bejegend, vlak voor vertrek, dat het onze ervaring compleet verpest heeft. Wij hadden naar haar idee het huisje namelijk niet goed schoongemaakt. Voor haar reden om zeer agressief en half schuimbekkend ons ‘terecht te wijzen’. Zodanig dat mijn vriendin ervan moest huilen. Achteraf wilde ze de borg ook niet terugbetalen; wij hebben haar daartoe moeten aanmanen/sommeren. Ik hoop dat Elly op een dag de verkeerde tegenkomt. P.S. je moet bovendien gewoon schoonmaakkosten betalen. Kun je nagaan!
Heerlijk tot rust gekomen in het pareltje van een verblijf, de jacuzzi is een fantastische toevoeging om alles even te vergeten, hebben het gevoel gehad weken weg zijn geweest in 3 dagen. Daarnaast zijn de verhuurders super gastvrij en heel prettig in de omgang, ze gaven goede adviezen en zorgde ervoor dat er niks ontbrak aan deze ontspannende ervaring! Hier kom ik zeker nog een keer terug!
Geweldige locatie, prachtig huisje, heerlijke jacuzzi, maar toch een heel slecht gevoel aan overgehouden. Ik had als verrassing voor mijn vriend het welnessarangement geboekt bijna €400,- voor 2 avonden, best een grote uitgave voor mijn budget. Maar we hadden een jubileum, dus ik dacht doen we!. Bij aankomst was de eigenares heel vriendelijk, en ik weet niet of ze veel slechte ervaringen gehad heeft of dat het gewoon iets persoonlijks was, maar ze heeft er eigenhandig in een paar minuten voor gezorgd dat ons weekendje vergald is en ik deze review schrijf. Wellicht zijn wij de enige in de hele historie van dit huisje geweest die geen mobiel of horloge bij hadden, en de tijd uit het oog verloren waren in de jacuzzi, maar dat was in mijn ogen geen reden voor de gigantische overreactie en inbreuk op privacy van de eigenares. We waren gewoon ons laatste wijntje aan het opdrinken en aan het praten toen ze rond 23.40 op ons af kwam stormen omdat ze ons hoorde praten toen ze de hond uit ging laten, dus niet omdat we luid waren en met veel heisa ons kwam mededelen dat ze zo geshockeerd was, met opmerkingen over dat het water vies zou zijn en wat nog al. Ik heb daarna echt nog minstens een uur verbijsterd op de bank gezeten, en ik kon niet wachten tot ik weer naar huis kon de volgende dag. Wij hebben alle aanwijzingen w.b. de jacuzzi opgevolgd, altijd eerst gedoucht, geen zeep of wat ook gebruikt, het huisje perfect schoon achtergelaten. Als gasten een huisregel overschrijden zonder überhaupt die intentie te hebben, dan had dat zeker ook heel anders aangepakt kunnen worden. Alle privacy die zo hard geadverteerd wordt heb je zo zelf in één moment om zeep geholpen, en het complete goede gevoel van het plekje en het huisje ook.
Wij hadden het huisje geboekt vanwege de omheinde tuin en het feit dat honden welkom zijn. Lekker in de zomer met de deuren open, op de veranda ontspannen en hond scharrelen in de tuin. Twee dagen voor vertrek sprak ik de verhuurder en ik kreeg te horen dat de hond niet los in de tuin mocht vanwege de sierplanten in de vijver en vanwege een tuin die niet volledig omheind bleek te zijn. Maar we zouden gezamenlijk een oplossing vinden. Daar aangekomen was de oplossing een ijzeren ketting van ongeveer 2 meter waar we de hond aan konden leggen. Geprobeerd met mevrouw te bespreken wat dit voor inpact op mijn vakantie zou hebben. Ik kreeg het advies om me te ontspannen en een wijntje te nemen. Mevrouw zei ook dat ik, als ik er zoveel moeite mee had, ik ook gewoon naar huis kon gaan. Tijdens de zeer warme dagen konden we dus niet lekker de deuren open zetten vanwege het risico dat de hond in de vijver zou springen of het land van de buren op zou lopen. De tuin is erg mooi en het huisje is goed onderhouden. De rust werd een aantal avonden verstoord door buurkinderen die muziek in de achtertuin op hadden staan.
Wij komen hier al een aantal jaren en het is altijd gezellig met Jos en Ellie! Maar ook de rust en het knusse huisje is geweldig! En niet te vergeten de jacuzzi waar je met een babyhuidje uit komt, als je niet uitkijkt. Want dat is zo ontspannend dat je vergeet dat je er al een uur in ligt ! Jos en Ellie ga zo door ,en je ziet ons gauw weer hopen we. Oh ja, en doe Gaudi de groeten
gast vrije mensen Jos en Elly Gezellige plek ,mooie omgeving om te fietsen ,leuk huisje en tuin ,lekker in de jacuzzi tot een volgende keer . gr jan en willy
Hele fijne plaats om te vertoeven. Genieten erg vriendelijke eigenaren,die hun best doen om je verblijf onvergetelijk te maken .Kamers: 5/5
Het is een paradijsje, heerlijk vanuit de jacuzzi uitzicht op de reeën.
Heerlijke plek om tot rust te komen. Prachtige tuin en supervriendelijke eigenaren.
Heerlijke jacuzzi. Ideaal voor een paar dagen lekker ontspannen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid