facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gastel Sfeer

Gastel Sfeer

Info

Cafe - Terras - Feesten - Aanlegsteiger - Speeltuin - Sfeerschuur - Vlot - Sloep - BBQ - Evenementen

Geschiedenis

Tussen de mooie natuur van weilanden en akkers is eetcafé Gastel Sfeer gelegen. Met zomerse temperaturen kunt u na uw fiets-, boot- of wandeltocht heerlijk ontspannen en uitrusten op ons royale buitenterras. Dit terras is deels gelegen aan het water en daardoor ook te bereiken via onze aanlegsteiger. Er is de mogelijkheid om gezellig een drankje te nuttigen. Daarnaast hebben wij ook een menukaart met verschillende gerechten en lekkernijen. Voor de kleine gasten is er een grote speeltuin en een springkussen. Zo kunt u optimaal genieten van de rust en de gastvrijheid die Gastel Sfeer u te bieden heeft, terwijl de kinderen zich volop kunnen vermaken.

Adres: Gastelsedijk zuid 8A, 4751 VE Oud-Gastel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0165 512266
ln.reefsletsag@ofni
Stad: Oud-Gastel
Route: Gastelsedijk zuid 8A
Postcode: 4751 VE


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: gastel sfeer menu, onder de toren oud gastel, gastel sfeer menukaart, veerhuis oud gastel, gastelsveer oud gastel, sfeerpop 2018, restaurant oud gastel, feestlocatie oud gastel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hart van Gastel Hart van Gastel 2 km Hadden feest v onze 50 jarige bruiloft was geweldig.
Recensies
Hele fijne plek om gezellig te lunchen en een drankje te doen. Personeel is ook super vriendelijk
Heel leuk sfeervol café met een prima terras voor de zonnige dagen. Gevarieerde kaart zowel drank als eten. Diverse speciaal biertjes van de tap!
Whisky en rum proeverij gedaan, was gezellig en lekker. Was georganiseerd door topslijterij 't,raadhuis Oud Gastel, heerlijke whisky,'s en rum gedronken met lekkere hapjes erbij. Prima uitleg over de verschillende dranken en een gezellige avond gehad. Hoop volgend jaar weer
Eerste indruk zag het er erg leuk uit voor onze kinderen. Pluspunten: - speeltuin met grote houten toestellen. - voor ons aantrekkelijk menu. De burgers ruiken heerlijk. - groot terrein met hier en daar terras verdeeld - blijkbaar zijn hier ook activiteiten zoals djs en artiesten - Bourgondisch Brabant, leuke locatie voor toerisme. Nadelen: - ik heb betere koffie geproefd - er is slecht overzicht vanuit terras naar de speeltuin de grote toestellen staan vooraan en blokkeert het zicht achter - slecht afgesloten; kinderen kunnen van het terrein weglopen. - ongewenste gasten. Mensen die drugs gebruiken, alcoholisten. Kortom 3 sterren voor de plussen Dikke min voor de onveiligheid door 1. Terrein en het ongewenste volk dat geen plaats heeft bij een kinder speeltuin.. Wij komen terug... Misschien..
Hele leuke sfeer op deze locatie aan de Vliet. De kinderen kunnen er ook lekker spelen op de speeltoestellen. Je kunt er heerlijk buiten zitten maar ook is er genoeg gelegenheid binnen. De bediening is zeer vriendelijk. Je kunt er praktisch voor de deur of langs de weg op het gras parkeren maar op een mooie dag is het ook een mooie rust locatie als je een rondje aan het fietsen bent. Wij hebben er deze keer alleen wat gedronken dus kunnen weinig zeggen over het eten. Ik vond de koffie i.i.g goed .
Leuke plek om naar toe te gaan met kinderen. Ze kunnen lekker hun gang gaan in de speeltuin en vanaf het terras kan je ze goed in de gaten houden. Er staan ook tafels in het zand bij de speeltuin. Enigste nadeel..er ligt heel veel glas bij de speeltuin in het zand. Dus de kinderen moesten wel tegen hun zin in de schoenen aan laten. Bediening is heel vriendelijk en het eten is ook top!
Het eten was absoluut slecht! De salade vis was slecht! De zalm was volgens mij over datum, pikte in de mond. De vis kroket was ook niet te eten en de sla was de goedkoopste rommel. Kipsaté bedolven onder een berg saus en fritten gebakken in vet dat jaren niet ververst is... Nooit meer!! Een afschuwelijke ervaring!
Superleuk terras,altijd gezellig en op een leuke fietsroute en zelfs een rondvaartboot de MerijntjeGijzen.nl
Gezellige bar. Ben hier voor een bruiloft geweest en de bediening was top.Eten: 4/5
Leuke tent op een heerlijke locatie. We zaten echter al zeker een kwartier op een zo goed als leeg terras voor er iemand verscheen om een bestelling op te nemen. Vervolgens duurde het ook best lang voor de lunch gebracht werd. De kwaliteit was wel goed. Ben benieuwd hoe lang het hier duurt als het wel druk is...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid