facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gast in Toscane

Info

Beleef het ultieme Toscanegevoel!

Geschiedenis

Allereerst hartelijk welkom op de site van " Gast in Toscane ". Mijn naam is Addy van Zoest - de Gast en ik probeer mijn gasten al bijna 16 jaar het ideale " Italiëgevoel " te laten beleven. Ik ken bijna alle woningen persoonlijk en ook hun eigenaren. Het aanbod bestaat uit mooie villa's, kleine Agriturismo's, sfeervolle Toscaanse vakantiewoningen op het platteland, in de heuvels en aan de kust. Verder ook diverse stadsappartementen in Siena, Lucca etc, vraag of mail altijd naar de mogelijkheden. Indien u niets kunt vinden, mail of bel me gewoon even en laat me weten wat u wensen zijn. Dan ga ik voor u zoeken en mail u een overzicht met wat nog vrij is en wat aan u wensen voldoet. Scheelt u heel veel zoekwerk.
Lees verder of bekijk de bezienswaardigheden. Indien u niets kunt vinden op deze huidige site, neemt u dan een kijkje op mijn andere site voor heel Italië www.gastintoscane.netvilla.it/nl/

Onze taak

Mensen een geweldige vakantie bezorgen met het ultieme Italiegevoel.

Producten

vakantiewoningen, villa's en agriturismo's en het organiseren van bruiloften in Italie



"Gast in Toscane is al 19 jaar het vertrouwde adres voor het boeken van vakantiewoningen in Italië. Eigenaresse Addy van Zoest- de Gast kent alle huizen en eigenaren persoonlijk en zij levert altijd maatwerk. Geen urenlange zoektocht meer op het internet maar stuur gewoon even een mail of bel even en geef u wensen door. U heeft dan altijd supersnel een overzicht binnen met leuke en nog vrije mogelijkheden."
Adres: Voorstraat 33, 3247 CD Dirksland
Telefoonnummer: 0187 486 740
ln.enacsotnitsag@ofni
Stad: Dirksland
Route: Voorstraat 33
Postcode: 3247 CD



op zoek naar gerelateerd: thuis in toscane, vakantie ervaringen toscane, toscane forum, trouwen in toscane locaties
Recensies
Afgelopen zomer voor de 5e keer met de hele familie via Gast in Toscane een prachtige villa gehuurd. De service was top. De locatie en het huis waren in het echt nog veel mooier dan online kon worden weergegeven. De persoonlijke touch van Addy eigenaresse maakt dat wij elk jaar weer via Gast in Toscane boeken. Aanrader!
De mooiste vakantiehuizen, appartementen en villa’s. Vanaf mijn jeugd komen we hier al met Gast in Toscane. Ze kent alle eigenaren en woningen en doet altijd haar best om nog ‘ouderwets’ dat beetje extra te geven. Heel persoonlijk en dat zorgt voor een veilige thuishaven als je op reis bent.
Gezellig hier, groot en intressant aanbod voor de perfecte vakantie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid