facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gasservice de Vries

Gasservice de Vries

Info

Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud en storingservice van cv-installaties, cv-ketels en het spoelen van vloerverwarming of cv installatie.

Geschiedenis

Gasservice de Vries uit Mijdrecht is een erkende installateur met meer dan 30 jaar ervaring in het installatievak. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van centrale verwarming, regelingen van cv-installaties, installatie van cv-ketels en onderhoud en service. Kwaliteit, service en een eerlijke prijs staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen als geen ander voor duurzame, gedegen oplossingen die volledig aan uw eisen en wensen voldoen.



"Gespecialiseerd in onderhoud van cv ketels en het spoelen van vloerverwarming/cv installaties"
Adres: Ridderschapstraat 26, 3641 JZ Mijdrecht
Telefoonnummer: 0297256449
Stad: Mijdrecht
Route: Ridderschapstraat 26
Postcode: 3641 JZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Heuvelcv Heuvelcv 2 km Prima bedrijf Correct personeel Vriendelijk Komen afspraken na
Airco Service Mijdrecht Airco Service Mijdrecht 2 km Helemaal top. Dag tevoren gebeld om dakairco van camper te vullen. Perfecte service.
Recensies
Gasservice de Vries doet zijn naam eer aan. We hebben bij verschillende bedrijven een offerte aangevraagd, met de nodige foto's hebben wij de offerte ontvangen vol met fouten erin overigens. Desalniettemin na wat wikken en wegen, wat heen en weer gemaild soms erg lang op antwoorden gewacht hier toch mee akkoord gegaan. De installatiedatum werd gepland en een paar dagen later kwam heer de Vries zelf het werk opnemen. Echter werd ons toen verteld dat hij de situatie met de zijn monteurs ging opnemen en mogelijk het werk toch niet wilde uitvoeren met het ondertekenen van de offerte hadden we al een overeenkomst. Die avond kregen wij een mail. Het aanbod werd ingetrokken, ze afzagen van de klus en bedankt voor het vertrouwen. Ofwel de heer de Vries ondanks dat er al een overeenkomst is getekend laat ons in de Vrieskou staan. Zeer slecht, onprofessioneel en alles behalve klantvriendelijk. Daarnaast hebben we nog steeds vraagtekens bij de werkopname. Zij zeggen dat de dakdoorvoer niet hoeft te worden vervangen terwijl andere installateurs, die wel eerst een werkopname hebben gedaan, zeiden dat dit wel moest. De dakdoorvoer zou niet meer volgens de geldende standaarden zijn. Deze installateur komt bij ons nooit meer de deur door en ik hoop bij u ook niet!
Goede service. Helaas hadden wij een nieuwe CV ketel nodig maar deze werd snel en netjes gemonteerd.
Ad is de eigenaar, misschien niet de goedkoopste maar het is prettig zaken te doen met hem. No nonsens type.
Vertaald door Google Als we ze nodig hebben, zijn ze gesloten... Het is ijskoud buiten en binnen ons huis omdat de cv dood is en niemand dit probleem drie dagen oplost, aangezien het de enige provider is waarmee ons bureau werkt... Lame Origineel When we need them they're closed... It's freezing cold outside and inside our home since the cv is dead and no one to solve this problem for three days since it's the only provider our agency works with... Lame
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Gasservice de Vries met het openbaar vervoer


Mijdrecht, Ridderschapstraat 90 meter
526
Mijdrecht, Ridderschapstraat 100 meter
526
Mijdrecht, Prinses Margrietlaan 250 meter
526
Mijdrecht, Prinses Margrietlaan 240 meter
526
Mijdrecht, Johan van Renessestraat 440 meter
526

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid