facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GardenHappiness

GardenHappiness

Info

GardenHappiness is de webshop met alles voor jouw (urban)garden, moestuin en siertuin. Van zaadjes tot scheppen en van vlindervoeding tot vogelhuisjes. Word blij van onze producten en maak een paradijs van jouw tuin.

Adres:
Telefoonnummer: 0486831315
Stad: Zeeland


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00

Recensies
4 maanden geleden bestelling gedaan en betaald, nog steeds niets ontvangen. Zelfs na enorm veel contact te nemen met de firma geen reactie en geen terugbetaling. Deze site is pure afzetterij.
Bestelling geplaats, betaald en niets ontvangen. Zij zijn niet te bereiken, beantwoorden hun mail niet. Op het adres van hun zitten vele bedrijven, zelfde KVK nummer, ook zal ik aangifte doen bij politie. Het pand waar zij zeggen gevestigd te zijn, is in december verkocht 2021. Ze lichten iedereen op. hun telefoon werkt niet, en hun mails worden niet beantwoord. ik zal ook het programma opgelicht informeren, alsmede hun banknummer koppelen aan oplichters via politie.
Bestelling geplaatst en betaald, maar niets ontvangen. Geen reactie op whatsapp, geen reactie via email. Opgelet dus, pure oplichterij. Ik heb een klacht ingediend via het Europees Consumenten Centrum ECC en kan andere gedupeerden dit ook aanraden. Ik had 0 sterren willen geven, maar de laagste toegelaten score is 1 ster.
Had fontein van 200 euro besteld, na week nog niets. Dacht eerst dat ik opgelicht was, want telefoon werd niet opgenomen en geen reactie op emails. Dan plots op een vrijdagavond om 21u30 toch reactie op een whatsapp, Fontein bleek 'niet op voorraad', heb dadelijk geld terug gevraagd, en dat werd paar dagen later terug gestort.
Bestelling geplaatst en betaald. Nu 2 weken geleden. Geen Bestelling ontvangen. Telefonisch en via mail zijn ze onbereikbaar. Reageren nergens op. Aangifte gedaan. Hun naam is bekend bij justitie. Politie gaat er mee aa. De slag. Ze besodemieteren iedereen en adverteren met producten van of vida xl die ze niet hebben. Ook vidaxl hebben we in gelicht. Een bezoek kunnen ze verwachten. Is het niet goedschiks dan maar kwaadschiks.
6 juni iets besteld nu op 12 juni nog niks van een mail dat het verzonden is! Ook als je ze probeert te bellen word er niet opgenomen! Heb dit ondertussen al 30 keer geprobeerd! Ook op de mail word tot nu toe niet gereageerd! Wel betaald maar nog geen product en je kan dus ook geen contact met ze krijgen hoe het met de bestelling er voor staat of om de bestelling te cancelen en je geld te laten terug sturen! Vind dit zeer slordig als bedrijf zijnde!
Hier ook de bestelling maar half ontvangen. Eerst nog wel reacties op de mail, maar uiteindelijk niet meer. Probleem is nog niet opgelost helaas. Update: even een reactie gekregen n.a.v. deze review dat Vida XL contact met me op zou nemen en of ik mijn review wil aanpassen als het opgelost is, maar helaas... hoor niets meer en krijg ook mijn geld niet retour :- Vrees dat ik naar mijn ruim 400 euro kan fluiten en ik heb nog altijd geen complete lounge set.
Paviljoen besteld, deze was niet meer leverbaar door de leverancier, via whatsapp contact gehad. En netjes me geld terug ontvangen. Had me twijfels, die zijn weg genomen.
Een ster is nog te veel. Maand geleden iets besteld. Niet het juiste ontvangen. Vervolgens telkens via de app aan het lijntje gehouden maar het probleem is nog steeds niet opgelost. Inmiddels krijg ik geen reacties meer op berichten. Ik zal hier nooit meer bestellen. Grote afrader!!!!
OPLICHTERS!!! Ben al weken aan het bellen en mailen omdat mijn bestelling niet wordt geleverd. Ze reageren nergens op. Ik heb wel betaald voor mijn bestelling. Meerdere keren per dag bel ik maar er wordt niet opgenomen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid