facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gardenbroek "Super voor Mens en Dier" BV

Gardenbroek

Info

Gardenbroek, super voor mens en dier!

Geschiedenis

Gardenbroek Diervoeders bv is al jarenlang een begrip op de Veluwe en in Flevoland. Uit de hele omgeving komen bij ons de dierenliefhebbers, die hun dieren alleen het beste gunnen. Of het nu gaat om uw hond, schildpad, siervissen of hamster, in ons zeer brede assortiment vindt u beslist wat u zoekt! Ook paardenliefhebbers vinden bij ons een ruime keuze aan voeders en benodigdheden.
Maar onze winkels bieden meer! Ook op het gebied van de hengelsport en tuinieren zijn wij u van dienst. De liefde voor het vak is onze drive om u optimaal van dienst te zijn.

Dankzij het zeer uitgebreide assortiment, de scherpste prijzen en deskundige adviezen, moet u beslist bij Gardenbroek zijn. Kom gerust eens langs!

Adres: Het Straatje 2a, 8081 RN Elburg (gemeente)
Telefoonnummer: 0525-681404
Stad: Elburg
Route: Het Straatje 2a
Postcode: 8081 RN


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 20:30
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Gardenbroek Elburg openingstijden, Gardenbroek facebook, Dierenwinkel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tuincentrum de Nieuwstad Tuincentrum de Nieuwstad 2 km Ik vind het enorm aan de prijs! Je moet een flinke portomonnee meenemen. Ik wilde voo...
Recensies
Voor een ochtend vissen in de polder hier maden en wormen gehaald. Deze zaak heeft op de bovenverdieping veel visspullen staan. Erg vriendelijk personeel en parkeergelegenheid voor de winkel.
Ruime keus voor dierbenodigdheden, inclusief wat medische verzorging. Ook voor de tuin genoeg te vinden. Vriendelijk personeel.
Fijne speciaal zaak met goede producten, professioneel personeel en een goede service. Prijs is ook dik in orde in vergelijking met online shops. Ja, soms wat duurder maar daarvoor een prima service en goed advies.
Deze uitgebreide dierenspeciaalzaak heeft alles keurig geordend aangeboden Ik haal er vogelzaad en vetbollen
Prachtige winkel met verschrikkelijk groot aanbod je grijpt er niet snel ergens op mid
Mooie winkel, maar helaas verkeerde dag gekozen met veel lege schappen
Goede viszaak en voor andere dieren. En je wordt goed geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid