facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garden Sense

Garden Sense

Info

Garden Sense is dé specialist voor verkoop en complete installatie van kunstgras.

Geschiedenis

Garden Sense kunstgras verkoopt een Europees product dat dankzij hoogwaardige materialen nauwelijks te onderscheiden is van echt gras.
Ook de complete aanleg van uw tuin kan Garden Sense verzorgen. Denk aan aanplanting, kunstgras en sierbestrating, kortom uw gehele tuin!

Op onze website vindt u allerlei soorten kunstgras en de toepassingen hiervan.
Garden Sense Brabant levert aan particulieren, bedrijven en overheid.

Het huren van kunstgras voor etaleren en decoreren wordt steeds populairder. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Beleef het kunstgras!



"Het familiebedrijf Garden Sense houdt zich sinds 2007 bezig met het verkopen en aanleggen van kunstgras. Garden Sense verzorgt prachtig hoogwaardige kwaliteit kunstgras. Het kunstgras wordt gefabriceerd in Nederland en is nauwelijks te onderscheiden van echt gras. En dat voor een scherpe prijs!Bij Garden Sense staan service en kwaliteit hoog in het vaandel!Juist om die reden mogen wij ons erkend 5-sterren specialist noemen! Goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Een goed begin is het halve werk.In onze reeds uitgebreide showtuin hebben wij alle soorten kunstgras uit ons assortiment liggen. Kom vrijblijvend bij ons langs, voor een lekker kopje koffie en een advies op maat.Zelf leggen of laten leggen door vakman?"
Adres: Geeneindseweg 2, 5688 JT Oirschot
Telefoonnummer: +31618882635
Stad: Oirschot
Route: Geeneindseweg 2
Postcode: 5688 JT


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Kunstgras laten leggen Brabant, Kunstgras offerte, Stoel op kunstgras, Flora kunstgras, Droogmolen kunstgras, Kunstgras Outlet Brabant, Kunstgras showroom, Soorten kunstgras
Recensies
Zomer 2019 na goed en eerlijk advies door Yoni een mooi grastapijt laten leggen door John. Vakman zoals al vaak gezegd is en dat klopt zeker. Oude gras word eruit gehaald en meegenomen en nieuwe tapijt professioneel gelegd en laten alles netjes achter. Helaas vertoonde de grasmat na een aantal maanden wat banen die ons begonnen te storen. We dachten dat het nog wel weg zou gaan. Toen we mailde werd ik gelijk gebeld 's avond en kwamen ze nog dezelfde week langs om te kijken en op te lossen. John ging er nog eens met zijn borstelmachine over en adviseerde ons om het aantal weken aan te kijken. Jammer genoeg werd het naar ons idee alleen maar erger. Toen hebben ze de fabrikant ingeschakeld maar die wees de klacht af want zou normaal zijn. Gelukkig namen John & Yoni ons wel serieus en nodigde Yoni ons uit om naar de showroom te komen om andere kwaliteit uit te zoeken. Geheel op hun eigen kosten en een kleine bijbetaling van ons ivm duurdere kwaliteit werd het gras vervangen in september 2020. Zijn er super tevreden over en zeker omdat ze ons ontzettend goed geholpen hebben. Wij raden iedereen ook oprecht aan om hier eens te gaan kijken als u grastapijt zoekt. Een echte "5 sterren" specialist.
We genieten nu intussen zo'n anderhalve maand van ons mooie kunstgras, zeer vakkundig en snel gelegd door Tim. We werden volledig ontzorgd, het bestaande gras werd verwijderd en afgevoerd, en alles werd netjes achtergelaten. Ook complimenten aan Yoni voor haar professionele adviezen en snelle, prettige communicatie. We zijn superblij met het kunstgras! De merels iets minder, want waar zijn de regenwormen gebleven Plus, geen opgedroogde wormen meer op het terras, die voorheen na regen uit het gras dreven. Het gras maaien verleden tijd, heerlijk! Zeer goede kwaliteit en bijna niet van echt te onderscheiden. We hebben al veel bewonderende reacties gehad. Top!
We hebben voor Garden Sense gekozen op basis van de recensies die op internet staan en hebben daar beslist geen spijt van. Alle tijd en aandacht bij het maken van de keuze zodat we de keuze konden maken die het best past bij ons. Vervolgens was het gras erg snel en vakkundig gelegd. Wij zijn er superblij mee. En als je gasten zeggen: “wat ligt jullie gras er prachtig bij” dan weet je zeker dat je de juiste keuze hebt gemaakt.
Zeer professioneel advies en leggen. Er wordt goed geluisterd naar de wensen en Yoni en John hebben oog voor ieder detail. Het resultaat is een zeer strakke grasmat naar onze volle verwachting!
Mooie zaak met goede service
2 weken geleden kunstgras laten leggen. Ik was toch wel bang dat het er erg kunstmatig uit zou zien, maar het ziet er zó natuurlijk uit dat vrienden het niet eens zien. Ik ben er erg blij mee. Niet alleen omdat het er super mooi en strak uitziet, maar ook dat je er niks meer aan hoeft te doen. Bovendien ben ik erg tevreden over de service van Garden Sense. Ze zijn erg betrokken. Een aanrader voor iedereen die een mooie en onderhoudsvriendelijke tuin wil.
Fijn om even grote stukken kunstgras naast elkaar te kunnen beoordelen
Goede service, denken mee en zijn zeer vriendelijk.
Afgelopen week heeft Garden Sense bij ons kunstgras gelegd en wij zijn erg tevreden over het resultaat. De grasmatten lijken allen zo echt dat je het verschil met een gewone grasmat niet meer ziet! Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuw stukje grasmat!
Garden Sense is professioneel en vriendelijk. Ze hebben verschillende soorten kunstgras en helpen geïnteresseerden met het kiezen van hun wensen. Dus aarzel niet, bij Garden Sense bent u aan het juiste adres voor kwaliteit kunstgras.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid