facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garant Vloeren

Garant Vloeren

Info

Garant Vloeren is een sterk en dynamisch bedrijf. Garant Vloeren levert en legt parket, laminaat en pvc vloeren door heel Nederland.

Geschiedenis

Garant Vloeren is een sterk en dynamisch bedrijf. Met de focus op kwaliteit leveren heeft ons bedrijf zich de afgelopen jaren sterk in de markt gezet. Wij leggen en leveren de vloeren zelf. U kunt dus altijd rekenen op vakmanschap.
Voor onderhoud of het opknappen van uw parket vloer kunt u ook bij ons terecht.

In tegenstelling tot veel andere bedrijven heeft u bij ons 1 vaste contact persoon. Hierdoor versoepelen we de communicatie voor u en wordt u niet eerst met 3 mensen door verbonden.
U krijgt bij ons direct de juiste informatie over : vloeren, ondervloeren , plinten of accessoires.

Doordat wij alles in eigen hand houden kunnen wij snel leveren. De meeste vloeren worden binnen 1 a 2 dagen geleverd. U heeft bij ons diverse betaalmogelijkheden waaronder: Ideal , pinnen aan de deur of directe overboeking.

Adres: w.v.konijnenburgstraat 3, Almeloo, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0888377171
Stad: Almeloo
Route: w.v.konijnenburgstraat 3


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 20:00
Dinsdag: 10:00 - 20:00
Woensdag: 10:00 - 20:00
Donderdag: 10:00 - 20:00
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Recensies
Maurice is een topper! Extra werk verzet en tot in de late uren onvoorziene zaken weggewerkt. Telkens merk je dat 'klanttevredenheid' hoog in de vaandel staat bij hem. Tevense echte aanpakker. Goede prijs kwaliteit verhouding o.a. service.
Jullie verdienen geen 1 ster, wat een onprofessioneel bedrijf!! En Maurice je moet je schamen hoe je met klanten omgaat!! Dit is echt een waarschuwing voor mensen die hier nog een vloer willen bestellen, denk 1000x na voor je hier besteld!
Wij zijn erg blij met onze nieuwe vloer en de kwaliteit die Maurice heeft geleverd. Echt een aanrader.
Via familie in contact gekomen met Maurice van garant vloeren. Goed kleuradvies en vakkundig en snel gelegd. Topservice en een echte aanrader!
Super blij met mijn nieuwe vloer! Top service zeker een aanrader!
kwalitatief zeer goed! Erg betrouwbaar en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik raad dit bedrijf dan ook aan bij iedereen :
Vandaag heeft Garant Vloeren in 1 dag onze hele woning voorzien van een nieuwe vloer! Geweldig en zeer professioneel afgewerkt! Super tevreden en aan iedereen aan te raden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid