facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garagebedrijf De Bruijn-Blokker

Garagebedrijf De Bruijn-Blokker

Info

Garagebedrijf De Bruijn-Blokker is een officieel service punt voor onderhoud en verkoop van het merk Toyota. Daarnaast is het officieel dealer van Isuzu. U kunt er terecht voor onderhoud van alle merken.

Geschiedenis

Wij zijn al meer dan 50 jaar een familiebedrijf middenin Heiloo. Sindsdien staan wij bekend om onze service en persoonlijke benadering. Onze kleinschaligheid is onze kracht. Wij zijn een familiebedrijf en dat wil ik graag zo houden. Het onderhouden, repareren en adviseren van auto's kunnen we goed en doen we uitstekend. Niet voor niets zijn wij al 50 jaar erkend Toyota-reparateur.
Ik ken bijna al onze klanten bij naam en ik ben er trots op dat meer dan 90% van hen ons trouw blijft, omdat ze tevreden zijn over onze service. Kom eens langs, de koffie staat klaar!

Matthijs Blokker

Adres: Kennemerstraatweg 189, 1851 BE Heiloo
Telefoonnummer: 072-5331818
Stad: Heiloo
Route: Kennemerstraatweg 189
Postcode: 1851 BE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Autobedrijven Heiloo, Autobedrijf Limmen, Toyota Alkmaar, Toyota Alkmaar occasions, Blokker en de Bruin, Toyota Heemskerk, Autobedrijf Alkmaar, Toyota dealer Noord holland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Be Smart Service Be Smart Service 974 meter De kwaliteit is gegarandeerd de keuze is aan u! ...
APK Service Heiloo APK Service Heiloo 1 km Persoonlijke service van Chiel en zijn gouden handjes team. Eerlijk advies en betaalb...
Recensies
Ik kom al 20 jaar bij deze garage. Altijd goed geholpen. Nooit onverwachte of hoge kosten. Ik doe altijd heel lang met een auto en die worden met het onderhoud van deze garage probleemloos oud. Ook met mijn Honda uit 2001 ga ik maar één keer per jaar naar deze garage voor onderhoud en APK en dan rijd ik de rest van het jaar probleemloos rond.
I bought a used Toyota Prius III Plug-in in Hungary. From this Dealer. I asked They for give me some service information. After 2 days! They give me all of the informations, what I would. I'm very staisfied! Thanks a lot! : ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Ik kocht een gebruikte Toyota Prius III Plug-in in Hongarije. Deze auto deze dealer. Ik vroeg ze om me wat service-informatie te geven. Na 2 dagen ! Gaven ze me alle informatie, wat ik zou willen. Ik ben erg blij! Heel erg bedankt! :
Ik koop altijd me auto bij dit bedrijf Altijd meedenken en ben tevrede
Dit is mijn autodealer/ garage. Altijd een meer dan uitstekende service met transparante prijzen en eerlijk advies. Super!
Prima aanbod, goede service en kundigheid
Al meer dan vijfentwintig jaar klant dat zegt genoeg
Ik ben hier vriendelijk en vakkundig geholpen. Heel fijn dat ik hier op zaterdagmiddag nog terecht kon.
Prima garage. Redelijke prijzen, vriendelijk personeel.
Goede service, je wordt altijd vriendelijk ontvangen.
Heel vriendelijk en goed geholpen na een aanrijding met een paaltje!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid