facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garagebedrijf Creemers

Garagebedrijf Creemers

Info

Buiten onze openingstijden om, ook te bereiken op 0629065648

Adres: Cornelis Drebbelstraat 21 B, 6603BH Wijchen
Telefoonnummer: 0629065648
Stad: Wijchen
Route: Cornelis Drebbelstraat 21 B
Postcode: 6603BH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Garage Creemers, Opel garage Wijchen, BOVAG garage Wijchen, Hd garage Wijchen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autocenterwijchen Autocenterwijchen 213 meter Ik heb deze mooie Yaris bij frank gekocht,hij heeft er een nieuwe apk opgezet , alles...
RH Auto's RH Auto's 404 meter Via social deal een bon gekocht voor airco onderhoud. Een afspraak gemaakt via de sit...
Frank Aarts Wijchen Frank Aarts Wijchen 849 meter Ook zijn wij James Autoservice Wijchen voor het onderhoud van alle merken auto's -en ...
Carbon cleaning gelderland Carbon cleaning gelderland 1 km carbon Cleaning gelderland de juiste adres voor je auto
Recensies
Vandaag de auto van me tante opgehaald, die had ze daar vorige week gekocht en op weg naar huis was ze met pech komen te staan. Deze garage heeft netjes op eigen kosten een andere motor, radiator enz. erin gesleuteld. Zeer tevreden en goed opgelost!
LET OP!! Dit bedrijf doet aan oplichtingspraktijken. Een auto bij ze gekocht waarbij de volgende dag het motormanagement-lampje ging branden. Eenmaal bij een andere garage de auto gebracht voor controle waarbij bleek dat het voertuig onterecht goed wasAPK gekeurd en er meerdere gebreken tevoorschijn kwamen. De keuring had onlangs plaats gevonden. +- 3 weken Zo waren alle remslangen voorzien van corrosie. Het motorlampje bleek de EGR-klep te zijn. Naar alle waarschijnlijkheid door Creemers gewist maar na verkoop teruggekomen. Na contact opgenomen te hebben met garagebedrijf Creemers konden zij echter niks voor mij betekenen!!
Super goede reparaties en advies
Toen garage creemers open ging was ik een van de eerste die er een auto kocht . Aangezien ik een enorme zeurdoos ben heb ik vaak en dan ook echt vaak gebeld want ik hoorde weer eens iets een geluidje een rammeltje zeurdoos dus de eigenaar heeft werkelijk noooit en dan ook nooit moeilijk gedaan altijd kon ik komen en al zocht hij uren naar mijn rammeltje en geluidje hij vond hem en loste het voor mij op. Sinds de dag dat de garage geopend is komen wij daar al met onze beide autos. Zelfs tot snachts door gewerkt omdat we perse die auto nodig hadden. Totaal geen verkeerd woord te bedenken over deze garage!
Wij hebben daar een klein auto gekocht na een proef rit hebben wij deze auto gekocht hij rijde echt lekker ma na ongeveer drie weken gebeld dat er toch een paar dingen zijn hebben toen een afspraak gemaakt en konden de volgende dag al terecht en hebben de problemen vakkundig op gelost wij zijn daarom zeer tevreden over dit bedrijf het bied zeer goed service wij bevelen dit bedrijf daarom echt aan .
Onlangs een nette chevrolet aveo gekocht had een klein probleempje met de airco en die is gratis gemaakt. Goeie service en vriendelijk personeel.
Werkt netjes en goed, eerlijke prijzen, beleefd top garage!
Zeer vriendelijk te woord gestaan en leveren vakkundig werk! Ga zo door garagebedrijf Creemers!
Goede garage wordt hier vriendelijk te woord gestaan en snel geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid