facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage Vording

Garage Vording

Info

Garage Vording is gevestigd in het Drentse Weerdinge (Gemeente Emmen).
Sinds 1983 leveren wij goed vakmanschap tegen een redelijke prijs.
RDW-erkend.

Geschiedenis

Voor APK, aircoservice of nieuwe banden kunt u altijd bij ons terecht.
Soms ook zonder afspraak, maar het liefst hebben wij toch dat u ons van te voren belt om lang wachten te voorkomen.

Adres: Viaductstraat 9, 7814XT Weerdinge
Telefoonnummer: 0591-613523
Stad: Weerdinge
Route: Viaductstraat 9
Postcode: 7814XT


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 13:00

Recensies
Jans Vording is een topper in zijn vak maar ook als mens. Geen poespas, maar recht door zee.Service: Auto-onderhoud
Uitstekende garage voor alle merken. Eerlijk advies, gecombineerd met Drentse nuchterheid en prijs bewust, geeft mij een vertrouwd gevoel. Garage Vordig kan ik aanbevelen.
Regelmatig kom ik beroepshalve bij Jans Vording op bezoek om over een gezamenlijke hobby te praten en dat zijn Jeeps. Jans is een echte Jeep kenner, en eenmaal over Jeeps gesproken, trek dan maar wat extra tijd uit, want zijn ogen beginnen te fonkelen en is hij helemaal in zijn element. Mooi om te zien. Rest van de wereld is dan opeens niet interessant meer, want het gaat ergens over, namelijk over Jeeps. En er is ook maar 1 juiste Jeep en dat is de Cherokee XJ. Uren kunnen we het daarover hebben. Met deze review wil ik aangeven, dat we met autobedrijf Jans Vording te maken hebben met een echte techneut, en specifiek verstand en de juiste know how heeft met betrekking tot 4x4 auto's. Zijn werkplaats en zijn gereedschap is er dan ook volledig op ingericht. Regelmatig doet Jans zelf mee met rally's in Duitsland waar het aller uiterste gevraagd wordt van een Jeep, vaak treden er mankementen op tijdens zo'n ruwe rit en weet Jans vaak de auto ter plekke te repareren! Niet alleen voor een reparatie aan uw Jeep kunt u goed terecht bij Jans Vording, maar ook voor andere auto's. Het is namelijk zo, wie een Jeep weet te repareren, kan eigenlijk alle auto's dan aan. Geen probleem. Hij krijgt alles voor elkaar en het mooie is het tarief. U betaald namelijk bij Jans niet de hoofdprijs voor het onderhoud van uw auto. Hier zijn de facturen nog betaalbaar en een heel stuk lager, dan bij de dealer. Dus je auto vertrouwd in handen van een vakman achterlaten voor een Grote beurt en APK of reparatie kan ik van harte bij u aanbevelen. Ik zeg ja tegen Jans Vording en zijn team. Jans langs deze weg wens ik je succes met je bedrijf en nog bedankt voor wat je altijd voor mij hebt betekend. Top !
Goed auto garage Ik ben tevreden over
Je word er super goed geholpen, staan altijd voor je klaar. zeer vriendelijk personeel
Top garage voor de gewone man en vrouw. Persoonlijke aandacht en veel service. Altijd vriendelijk. Goede prijzen. Eerlijkheid tegenover de klant.
Kapotte accu. Werd direct besteld en een uur later in de auto geplaatst. Klasse wat een service.
Zeer klant vriendelijk, goede service, en snelle afhandeling
Band versleten. Gelijk reserve er op. 4 nieuwe besteld. Remmen gecontroleerd. En rijden maar weer. En dat op de zaterdag ochtend. Bedankt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid