facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage van der Hee

Garage van der Hee

Info

Gun uzelf onze service en neem contact op voor:
Verkoop van nieuwe & gebruikte auto's, onderhoud & reparatie, verkoop & montage van accessoires en complete schadeafwikkeling.
Kortom, voor alles op autogebied!



"Garage van der Hee is gevestigd in Zwammerdam. Al sinds de oprichting staan bij ons vakmanschap, betrouwbaarheid en klantgerichte service centraal. In de loop van de jaren is ons bedrijf uitgegroeid tot wat het nu is: een deskundig autobedrijf met toegewijde medewerkers. Bij ons zijn alle merken en modellen auto’s welkom!In onze werkplaats vind je betaalbaar auto onderhoud voor alle merken en modellen op dealerniveau. Onze monteurs zijn zeer goed opgeleid en hebben veel praktijkervaring. Je bent dus altijd verzekerd van de beste kwaliteit!Uiteraard kun je bij ons terecht voor je APK, onderhoud aan je auto, reparaties en schadeherstel. Ook voor aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto kun je bij ons terecht."
Adres: Vinkebuurt 69, 2471 XB Zwammerdam
Telefoonnummer: 0172612556
Stad: Zwammerdam
Route: Vinkebuurt 69
Postcode: 2471 XB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:30

Recensies
Op 10 augustus een Toyota Aygo bij Van der Hee gekocht. Super blij met mijn eerste autootje. De service was goed. Er waren nog wat onderdelen vervangen en bij het ophalen werd alles uitgebreid uitgelegd. Enorm blij met de goede service!
Een prachtig bedrijf, waar ze altijd voor je klaar staan. Vakkundige team. Wij zijn al tientallen jaren klant en zeer tevreden over deze garage .
Prima garage. Eerlijk en nette ! Zoek je een betrouwbare garage voor je auto, dan ben je hier echt aan de juiste adres.
Fijne garage. Snel in onderhoud, duidelijk over de kosten, vriendelijke medewerkers.
Toppers, volledig servicegericht en technisch heel breed georiënteerd
Prima service, voor acute problemen bijv motorman. lampje kan je meestal dezelfde dag terecht. Vriendelijke ontvangst, veel uitleg over de verrichte werkzaamheden.
Geweldig goede service. Vriendelijk personeel
Zeer behulpzaam en er wordt goed werk geleverd. Voor een klein dingetje als koplamp stellen kon ik per direct langs.
De klant vriendelijkheid en de moeite die word gedaan om hun kennis begrijpelijk over te brengen naar de klant is van grote waarde daar en je voelt je als klant erg welkom en gewaardeerd. Echt een aanrader
Prima familie bedrijf met eerlijke voorstellen. Ze nemen de tijd voor je. Ik ben erg te spreken. Zeker na veel sneller handelaars is dit een verademing...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid