facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage Top

Garage Top

Info

Een modern garagebedrijf voor onderhoud, reparatie en schadeherstel van personenwagens, bedrijfswagens en brommobielen.

Geschiedenis

Garage Top is een jong en enthousiast bedrijf dat zich bezig houdt met het onderhoud en verkoop van nieuwe en gebruikte auto's. Daarnaast zijn we een autoschadeherstelbedrijf. Bovendien is Garage Top een dealer van Aixam-brommobielen. Voor de verkoop en onderhoud van alle soorten brommobielen kunt u bij ons terecht. Garage Top is een erkend RDW-APK-keuringsstation. Ook zijn wij een erkend leerbedrijf.

Garage Top is gecertificeerd bij de volgende instanties:
- Autocrew
- Bovag
- Focwa Eurogarant
- NAP
- RDW
Voor het up-to-date houden volgt het personeel van Garage Top constant trainingen en bijscholing. Hierdoor zijn wij op de hoogte van de nieuwste technieken.

Voor het onderhoud en schadereparatie van uw lesauto kunt u volledig bij Garage Top terecht: wij hebben diverse lesauto's uitgerust met dubbele bediening gratis ter beschikking.

In combinatie met onze uitstekende service maakt dit Garage Top 'het meest complete garagebedrijf van de regio'!!

Adres: Essenerweg 108, 3774 LC Kootwijkerbroek, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0342-441651 / In geval van pech: 0653-477033 of 0629-156593
Stad: Kootwijkerbroek
Route: Essenerweg 108
Postcode: 3774 LC


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Garage Top Garage Top 11 meter Top garage! Langs gegaan om een proefrit te maken in een Opel Astra uit 2002. Netjes ...
Budding Auto's Budding Auto's 1 km Een aanrader! Een maand geleden een BMW 118I gekocht, word super geholpen en nemen de...
Autobedrijf Van Kooten Autobedrijf Van Kooten 1 km Fijne zaak, ook een goede garage. Vriendelijke servicegerichte mensen!
Recensies
Super bedrijf. Bus gekocht en direct mee kunnen nemen. Snelle afhandeling en uitstekende service.Services: Uitgebreide reiniging
Fijne klantvriendelijke garage waar service nog wat betekend
machtig goed bedrijf en de auto is ook weer snel klaar
Me schade aan me golf Gte vakkundig gerepareerd top garage
Prettig ontvangen met een kopje koffie,vrijdagmiddag proefgereden met een VW Up,kunnen hem vandaag ophalen Top
Top garage! Langs gegaan om een proefrit te maken in een Opel Astra uit 2002. Netjes ontvangen en een route gekregen om de auto te kunnen testen. De airco bleek helaas niet te werken, maar deze is bij aankoop van de auto, nagekeken en gerepareerd zonder extra kosten! Auto schoon en gepoetst opgehaald! Top service en bedrijf!
Ik heb mijn Aixam laten maken Super goed geholpen
ZEER fijn bedrijf, schoonzoon kwam vanavond met pech te staan dus meteen de ANWB gebeld, deze deden echter niets en toen meteen contact opgenomen met Autobedrijf TOP, hier is de auto gekocht en zonder bedenkingen is hij met een autotransporter meteen opgehaald. Dit is dus echte ouderwetse service en één woord werkelijk TOP TOP en nog eens TOP.Service: Auto-onderhoud
auto van onze dochter laten keuren / wiellager /abs sensor vervangen en nog wat andere kleine reparatie's uitgevoerd. perfect gebeurd alles duidelijk en eerlijk op de factuur reactie van onze dochter : auto rijdt weer als een zonnetje "super tevreden"
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid