facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage Ter Veld

Garage Ter Veld

Info

Garage Ter Veld in Grijpskerk voor Verkoop en reparatie van alle merken auto's. Uitgebreide deskundigheid met merken als Mitsubishi en Volvo.

Geschiedenis

Garage Ter Veld al meer dan 50 jaar een begrip in Grijpskerk en omstreken maar door goede contacten ook ver daar buiten. ons bedrijf is ook Jaap en Geke Ter Veld, de bedrijfsleiders die graag met mensen omgaan en altijd de tijd nemen voor de klanten om ze bij te staan in een juiste keuze van een nieuwe Auto of Occasion.

Voor de onderhoud van alle merken auto's zijn er 3 ervaren monteurs in dienst welke beschikking hebben over de juiste gereedschappen om vrijwel ieder merk auto te onderhouden of te repareren.

Ons diensten pakket bestaat verder uit:

Onderhoud en reparaties van alle merken auto's
Levering lichte FIAT bedrijfswagens
APK keuring
Schade afhandeling van uw verzekering en ruitreparatie / vervanging
24/7 Mitsubishi Mobiliteits Service



Voor echte pech gevallen proberen wij u snel weer op weg te helpen, wij beschikken over leenauto's mocht u hier gebruik van willen maken.

Rondom ons bedrijf hebben wij een ruim terein met diverse Occasion. in iedere prijsklasse.
verder kunt u in onze wasstraat naast de garage uw auto wassen en is er een ESSO Tankstation waar u 24/7 zelfstandig kunt tanken met behulp van een pinautomaat.

Wilt u meer te weten komen over ons bedrijf en services of wilt u een afsrpaak maken neem dan telefonisch contact op of kom gauw een langs in ons bedrijf in Grijpskerk, u kunt natuurlijk ook gebruik maken van de contact pagina om een bericht te verzenden, we zitten aan de rand van Grijpskerk en zijn gemakkelijk bereikbaar.
Komt u met de trein? ook dan bent u in een paar stappen bij ons bedrijf.

tel: 0594 - 212360

Jaap en Geke Ter Veld

Adres: Stationsstraat 25, 9843 AE Grijpskerk
Telefoonnummer: 0594-212360
Stad: Grijpskerk
Route: Stationsstraat 25
Postcode: 9843 AE



op zoek naar gerelateerd: Citroën garage Leek, Citroën garage Groningen, Citroën specialist Groningen, Oosterhoff autohandel, Citroën Friesland, Citroën dealer, CITROËN dealer drenthe, Oosterhof automotive Emmen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf Ter Veld Autobedrijf Ter Veld 0 meter Omdat deze garage heel klantvriendelijk is en een geweldig goede service biedt.
Auto Oosterhof Grijpskerk Citroen Auto Oosterhof Grijpskerk Citroen 576 meter Gisteren onze nieuwe bedrijfsbus bij garage Oosterhof besteld. Werd keurig meegedacht...
Halbe Bremer Autoservice Halbe Bremer Autoservice 656 meter En weer ben ik onder de indruk van de ongelooflijke service! Eerst komt Halbe voor ge...
Recensies
Mijn mitsubishi colt diesel heeft bijna 300.000km gelopen. De auto heeft eigenlijk nooit geen problemen. Onderhoud doe ik eerlijk gezegd bijna niet... Maar als er wat is wordt ik snel en perfect geholpen. Een topgarage met top monteurs! Een aanrader!!!
Eigelijk is dit bedrijf geen eens 1 ster waard. We waren al in onderhandeling over een mooie auto voor onze zoon. Auto zou worden vastgehouden tot na een nieuwe APK en overleg met de eigenaar, tot en met dinsdag. In de middag contact gehad, we zouden na hun bod met onze zoon overleggen en terug bellen. Bellen we terug, wat blijkt.....HEBBEN ZE DE AUTO GEWOON AAN EEN ANDER VERKOCHT. Wij worden min of meer voor leugenaars uitgemaakt, want nu beweren ze nooit een auto vast te houden. Kortom ....... een bedrijf die hun afspraken niet na komt. EN DAT VOOR EEN BOD VAN €250.- MEER. NOOIT GEEN ZAKEN MEER MET TER VELD!
Mooie occasion aldaar gekocht.. Altijd starten en lopen.. Maar dat laatste ligt misschien ook gewoon aan Fiat... Sorry Mitsubishi.. Sindsdien ook de APK 's en onderhoudsbeurten aldaar laten doen. Prima adres...vakbekwame mensen.. Gastvrij ontvangst.. Lekkere koffie.. Snelle en betrouwbare service en op mijn route naar het werk en naar huis.
De wasbox is niet helemaal goed. De eerste euro die ik erin gooide verdween gewoon en kon er ook niet meer uitgeworpen worden Verder is er iets lek in de borstel. Zodra hij aangaat en nog aan de muur hangt wordt je nat gespoten.
Leuke klassieke garage met echte monteurs en prachtige volvo's uit de vorige eeuw
We zijn niet binnen geweest op zondag niet open maar het ziet er aan de buitenkant al keurig uit.
Prima garage en vriendelijke en betrouwbare medewerkers. Al jaren kom ik hier en de service en benadering naar de klant is erg goed.
Fijne mensen word goed werk geleverd door de monteurs mn oude volvo is daar in vakkundige handen
Omdat deze garage heel klantvriendelijk is en een geweldig goede service biedt.
Gewoon in zijn lunchpauze 45 minuten rijden om mijn accu te vervangen aan huis!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid