facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage Ten Hoope

Garage Ten Hoope

Info

Onderhoud, APK, Reparaties, Aircoservice, Airco-reparatie, Diagnose dmv. Bosch en Snap-On testers. Automatische transmissie verversen. Bandenhotel!

Geschiedenis

De specialist in Onderhoud & Reparatie voor Sassenheim en omstreken!

Door onze vakkennis, ervaring & service hebben we inmiddels een naam opgebouwd die staat als een huis en meer dan 25 jaar bestaat!

Natuurlijk hebben wij niet stil gezeten en ons assortiment producten & diensten aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen. Zo zijn wij gecertificeerd airco specialist. Ook zijn wij gespecialiseerd in het spoelen en/of reinigen van uw automatische versnellingsbak.

Wij blijven de ontwikkelingen volgen zodat wij u ook de komende jaren op onze eigen persoonlijk & dynamische wijze van dienst kunnen zijn!

Adres: Wasbeekerlaan 53, 2171AE Sassenheim
Telefoonnummer: 0252-210756
Stad: Sassenheim
Route: Wasbeekerlaan 53
Postcode: 2171AE


Openingstijden

Maandag: 08:15 - 17:30
Dinsdag: 08:15 - 17:30
Woensdag: 08:15 - 17:30
Donderdag: 08:15 - 17:30
Vrijdag: 08:15 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Garage A. Borst & zn. Garage A. Borst & zn. 1 km Wij zijn een garagebedrijf met een zelftankstation inclusief een ruime shop. Daarnaas...
MJV Car Repairs MJV Car Repairs 2 km MJV Car Repairs, een universeel garage voor APK, reparaties en onderhoud van auto's i...
Recensies
Ik wilde graag een steunhaak onder mijn Cupra Born. Officiël kan het niet maar ze hebben het mooi en vakkundig eronder gemonteerd. Zonder teveel weg te zagen. Erg blij mee en voor de van te voren afgesproken prijs.
Fijne garage. Vakmensen en duidelijk over wat er moet gebeuren met de auto. Onze auto moest voor apk. Kregen een belletje wat er moest gebeuren. Wij zijn verhuisd naar Sassenheim en werden geattendeerd op deze garage. Helemaal tevreden mee.
Altijd vriendelijk en meedenkend in het onderhoud en reparatie van onze auto's privé en zakelijk.
Al jaren bekend met deze garage, klantvriendelijk, goede service, voelt als een warm bad
Universeel garage mét kennis van alles wat betreft auto's en banden! Ook voor mijn moter banden. Waar de klant als klant wordt behandeld, en niet als nummer zoveel. Gewoon de dorpse garage mentaliteit, afspraak is afspraak.
Weer heel goed en snel geholpen, nu met mijn accu. Bij de merkgarage kon dat pas na een paar dagen en was het heel lastig, hier kon ik bijna meteen komen en was na een kwartier weer op weg. Top service!
Goede service voor een eerlijke prijs.
Kom hier al jaren naar volle tevredenheid. Goede en eerlijke auto garage tegen zeer redelijke prijzen. Aanrader
Top bedrijf, top service. Aardige en deskundige begeleiding, ik ben vakkundig geholpen. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid