facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage Oene

Garage Oene

Info

Bij Garage Oene kunt u terecht voor APK en onderhoud aan uw auto. Daarnaast hebben wij een ruim aanbod van occasions.



"Al sinds 1981 is Garage Oene een begrip in de regio. Sinds december 2009 zijn wij beter bekend als CarXpert Garage Oene. Onze klanten komen o.a. uit Epe, Deventer, Vaassen, Nijbroek, Olst, Emst en Oene. Zowel particuliere- als zakelijke- en leaserijders kunnen bij ons terecht. Wij zorgen voor uw auto.Bij ons is betrouwbaarheid en duidelijkheid naar onze klanten van groot belang. U krijgt bij CarXpert Garage Oene altijd advies en uitleg over de uit te voeren werkzaamheden. Ook overleggen wij alvorens met de reparatie te beginnen de eventuele kosten die gemaakt worden aan uw voertuig."
Adres: Eperweg 18, 8167 LH Oene, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0578-641367
Stad: Oene
Route: Eperweg 18
Postcode: 8167 LH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Autobedrijf Heerde veldweg, Autodealer Wezep, Auto Heerde, Occasions Heerde, Garage Bonhof Epe review, Garage Bonhof Epe, Autobedrijf, Brommobiel Oene
Recensies
Goede en eerlijke garage met goede uitleg van kosten
Helaas. Wij zijn voor auto gegaan en bij autohandelaar blijkt dat auto heeft niet alle opties welke zijn in advertentie achteruitcamera!! Jammer genoeg dat wij moeten 120km enkel voor rijden. Antwoord van verkoper was dat onder advertentie staat vermeld dat fouten zijn mogelijk. Ik heb verkoper gevraagd of deze auto een schade heeft gehad. Antwoord was: niet dat ik weet. Jaaaaa. Rechte kant met lakdikte gemeten- plekjes dik boven 1000! micron- plamuur, linker kant ongv 300-400 micron- opnieuw gespoten. Normale lakdikte zal rond 90-130 micron zijn. Ik geloof niet dat autohandelaar weet niet wat voor auto heeft gekocht! En bij lease maatschappij is schade nooit verborgen. Niet eerlijk dus 1 ster.
Een prettige garage. Waar ze altijd voor je klaar staan.Kom hier al jaren. Veel kennis in huis.Wordt altijd eerst overlegt voor de reparatie.Een dikke negen. Gr Freek Bosch.
Topbedrijf. Kunnen goed sleutelen. Kan ik iedereen aanraden!
Nette garage waar service nog voor op staat, goed werk.
Goede service! Er wordt met je meegedacht en de auto wordt snel en goed gerepareerd. Zeker een aanrader.
Goede service wat je daar krijgt en zeer vriendelijke mensen wat daar werkt
Top,gaan door dat probleem is opgelost. Een garage waar ik alle vetrouwen in heb..vakmensen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid