facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage Marc Berkers Deurne

Garage Marc Berkers Deurne

Info

Wij sleutelen liever aan uw auto dan aan ons imago...



"Garage Marc Berkers is een universeel garagebedrijf, sinds 2006 gevestigd in Deurne, met een gerichte specialisatie in Duitse automerken.Let op: zaterdagmiddag uitsluitend geopend op afspraak."
Adres: Industrieweg 10, 5753pc Deurne (gemeente)
Telefoonnummer: 0493-785178
Stad: Deurne
Route: Industrieweg 10
Postcode: 5753pc



op zoek naar gerelateerd: Marc Berkers Facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wunderlich Testcenter Nederland Wunderlich Testcenter Nederland 43 meter Al jaren klant bij EMC en bijzonder tevreden. Ik begrijp de negatieve reviews hier ni...
Spuiterij Munsters Spuiterij Munsters 437 meter Heel mooi bedrijf en alle vrachtauto's vakkundig mooi gespoten
Autoverhuur Harrie van der Putten B.V. Autoverhuur Harrie van der Putten B.V. 2 km Goede service en klantvriendelijke afhandeling....Tot de volgende keer.
Garage Boerenkamp BV Deurne Specialist in Nissan / Microcar & Ligier Dealer Garage Boerenkamp BV Deurne Specialist in Ni... 2 km Goede service voor je Nissan voor een redelijke prijs.
Renault Manders Deurne Renault Manders Deurne 2 km Voordat de reparaties uitgevoerd werden, werd er eerst met mij overlegd. 3 dagen voor...
Recensies
Mercedes e-klasse 300 cdi hybride aangeschaft niet eens proef gereden kwam zo betrouwbaar over met een volle vertrouwen auto goed geleverd word naar huis gegaan. Vriendelijke eigenaar Marc, goed verzorgde nette autobedrijf.
Prachtige Audi r8 kunnen kopen. Geweldige service en auto kon direct mee! Zeker een aanrader! Nogmaals bedankt
Fijne garage ook voor bedrijfswagens en leaserijders Bosch Car Service. Pluspunt: op dinsdag- en donderdagavond ook geopend.
BMW X5 aangeschaft. Eerlijk bedrijf die duidelijk communiceert. Kan iedereen aanraden om zaken met het bedrijf te doen!
Had een probleempje met het elektrische raam van mijn auto dat niet meer omhoog ging. Even gebeld met garage berkers dat ik via Google Maps vond omdat het de dichtstbijzijnde garage was waar mijn issue optrad. Ik kon er direct terecht wat super fijn was natuurlijk, ik werd direct geholpen en het raam werd snel door de monteur gefixeerd zodat ik in elk geval weer op pad kon. De issue daarna was dat de baas mij meedeelde wat de kosten waren voor de reparatie van 10min. Zijn prijs was hoger dan wat ik vond dat de service waard was. Het gesprek wat daarop volgde met de heer berkers was onprettig helaas. Er wel uitgekomen maar het gevoel wat ik er aan overhield deed die eerdere goede ervaringen met de monteur deels teniet.
Net een bmw m550 d gekocht voor een scherpe prijs. Ik was zeer tevreden over de service die in heb gekregen. Alles tip top on orde, complete onderhousbeurt gekregen en een setje zomer en winterbanden gekregen die ik in de garage gratis mocht opbergen. Ook nieuwe velgen gekregen. Erg tevreden.
Zowel privé als bedrijfsauto’s in onderhoud en hierover zeer tevreden. Ook voor motorische en exterieure aanpassingen/tuning een dikke aanrader. Prima prijzen, prima service en vooral veel kennis. Het kan er wel vrij druk zijn dus maak wel even een afspraak.
Al sinds een jaar of 10 klant bij Marc Berkers. Zeer veel kennis van zaken en oog voor detail. Ik ben altijd goed geholpen tegen heel schappelijke tarieven. Service is super ! In de avond, op zaterdag of direct terwijl je wacht, alles is mogelijk. Ik leg de lat heel hoog wbt mijn auto's en ik ben dan ook nog nooit teleur gesteld in deze. Een tevreden vaste klant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid