facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage Koolen

Garage Koolen

Info

Garage Koolen onderscheidt zich doordat wij een niet merkgebonden organisatie zijn, waar gewerkt wordt op het kwaliteitsniveau van een merkdealer.

Geschiedenis

Werkplaats & Service

Onze werkplaats is efficiënt en praktisch ingericht. Wij maken gebruik van de meest moderne apparatuur om uw auto op een hoog onderhoudsniveau te krijgen en te houden. Ook als het gaat om ingewikkelde storingen op motorisch gebied maken wij gebruik van deze moderne apparatuur. Wij blijven de ontwikkelingen op de voet volgen.


APK

Garage Koolen is RDW bevoegd tot het afnemen van APK keuringen en het afmelden, u bent dus op het juiste adres. Een APK is een keuring die kijkt of uw auto voldoet aan alle normen die gelden voor verkeersveiligheid en milieubelasting. De APK is een momentopname, daarnaast moet uw auto gewoon voor onderhoudsbeurten en controle naar de garage. Bij niet of niet op tijd uw auto te laten keuren kunt u een boete krijgen.

Adres: Nijverheidsweg 6, 5527 AC Hapert, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0497381064
Stad: Hapert
Route: Nijverheidsweg 6
Postcode: 5527 AC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Auto wassen Hapert, Occasion Hapert, Goossens Hapert, Koolen Auto, Coolen Hapert
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vakgarage Mink - Autobedrijf Mink Vakgarage Mink - Autobedrijf Mink 204 meter Geweldige garage, goede service en een eerlijke prijs. Bij Mink is iedereen welkom!
Roadservice de Kempen Roadservice de Kempen 290 meter Goede en snelle service staan altijd voor je klaar. 24/7
Renault en Dacia Auto van Dijck Renault en Dacia Auto van Dijck 310 meter Zijn altijd netjes en betaalbaar.
James Autoservice Auto van Dijck James Autoservice Auto van Dijck 312 meter vandaag bij deze garage langs geweest om dat mijn zenders van mijn renault clio het n...
MM Garage MM Garage 535 meter Geen aanrader!! Afspraak met meneer gemaakt, hele dag op hem zitten wachten, meerdere...
Recensies
Fijne garage worden altijd netjes behandeld en geholpen hebben verstand van zaken
Duidelijke communicatie en zorgen voor goed resultaat. Doen geen dingen zonder dit eerst te vragen of ze het voor je moeten doen.
Eerlijk en betrouwbaar all round garagebedrijf. Komt afspraken altijd na. Belt als er iets is aan je auto waar extra kosten aan verbonden zijn.
Geweldige service en kundige monteurs
Garage Koolen heeft kennis van zaken en geeft vertrouwen.
Goede en snelle service
Altijd goed geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid