facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage Klink

Garage Klink

Info

Wij zijn een allround garagebedrijf voor onderhoud, reparatie en occasionverkoop van alle merken. Klantvriendelijkheid en service staan bij ons nog hoog in het vaandel. We staan klaar wanneer het u het beste uitkomt.

Geschiedenis

Ooit gestart als Citroëngarage en nog steeds zijn wij gespecialiseerd in het Franse automerk Citroën. Tegenwoordig zijn wij, naast Citroën, ook thuis in alle merken en iedereen kan hier dan ook terecht met elk merk.



"GARAGE KLINK BESTAAT AL SINDS 1970.Wij zijn een allround garagebedrijf voor onderhoud, reparatie en ooit gestart als Citroëngarage. Nog steeds zijn wij gespecialiseerd in het Franse automerk Citroën, maar tegenwoordig zijn wij thuis in alle merken en iedereen kan hier dan ook terecht met elk merk. In 2011 is het pand volledig opgeknapt en is ook een mooie showroom gecreëerd. Zeer betaalbaarU kunt bij ons terecht voor uw APK-keuring, reparaties en onderhoud van alle merken. Ook voor aircoservice, vervanging van ruiten en banden en het bevestigen van trekhaken bent u hier aan het juiste adres. En dit alles tegen zeer betaalbare prijzen! Sinds 2011 hebben we een showroom aan ons bedrijf toegevoegd met topoccasions."
Adres: Herman de Manstraat 16, 3245 NB Sommelsdijk
Telefoonnummer: 0187-483230
Stad: Sommelsdijk
Route: Herman de Manstraat 16
Postcode: 3245 NB



op zoek naar gerelateerd: Klink Autobedrijf, Occasions Goeree Overflakkee, Garage Grinwis, Autobedrijf Oudorp, Garage van Vliet, Autobedrijf Sint Annaland, Tangeman garage, Autobedrijf Nieuwe Tonge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Auto Koese Sommelsdijk Auto Koese Sommelsdijk 1 km Na mijn pensionering ben ik van diesel overgegaan naar benzine en was weg van de peug...
Automotions Volvo Middelharnis Automotions Volvo Middelharnis 1 km Zaterdag 28-05-2016 de nieuwe MY2017 Volvo V40 T2 Nordic+ opgehaald bij Volvo dealer ...
Recensies
Betrouwbare garage. 2 maanden geleden een auto bij dit bedrijf gekocht, maar het navigatie systeem werkte niet goed. Zonder gezeur en 4 dagen gratis leenauto werd het probleem opgelost.
Aardige verkoper heb er een auto gekocht Saab cabrio sport had alleen een vraag over de auto niet beantwoord gekregen dat is jammer voor de rest betrouwbare garage eindelijk .
Lekkeband werd direct gemaakt. Prima service.
Mooie kleinschalige garage met Citroen specialusatie
Prima garage, goed advies ivm reparatie en werd gebeld over de status ervan nav levering onderdelen
Prima deal gesloten, mijn auto verkocht. Binnen 24 uur geld op de rekening en auto opgehaald. Zeer professioneel.
Fijne garage met perfecte service. Denken mee met de klant.
Hier wordt je correct en snel geholpen! En voor een goede prijs klaar. TOP!
vriendelijk , snelle reparaties en eerlijke prijzen ! Het werk wordt goed uitgevoerd.
Zeer slechte ervaring! Afspraken niet nakomen, vingers wijzen terwijl ze zelf schuldig zijn en al weken wachten op een oplossing. Ik zou er niemand naartoe sturen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid